Soha nem éreztem még ilyet, nem kívánom a páromat, mit tegyek?!
Nyugi,teljesen normális.
Ősz van,ilyenkor többször előjön ez nálam is.Nincs elég meleg,meló után halom elintéznivaló,valamelyik nap még fürdeni is ugy kellett rávennem magam,semmihez nem volt kedvem.
Pedig nincs semmi baj köztünk se igazán,bgelőlem ezt a rossz idő hozza elő.
Ez normális időnként, ne félj!
Nekem is voltak már hosszútávú kapcsolataim, imádtam/imádom a szexet és egy időben már-már nimfománnak éreztem magam mert egész nap csináltam volna :).
Az utóbbi időben viszont sok stressz ért (elvesztettem a munkám, a szüleim válni fognak és még ezer apróság) és bizony az utóbbi hónapokban heti 1X szeretkezem a barátommal.
Ő is stresszes, ő is nemrég hagyta ott az állását, azelőtt meg a munkahelyi stressz...
Sehogy sem jó.
Pedig nem arról van szó, hogy nem kívánjuk egymást.
Legalábbis én nem a páromat nem kívánom, hanem magát a szexet nem.
Inkább odabújok és filmezünk.
Néha úgy érzem, mintha nyuggerek lennénk :D.
De igazából tudom, ha helyrejön az életünk (munka és hasonlók) akkor megint kétnaponta egymásnak esünk majd. Legalábbis én ebben bizakodom.
L/25
Na, látod, nincs semmi baj :).
Örülök.
Köszönöm, én is remélem, hogy visszatér majd minden a régibe ha rendeződnek a dolgaink.
L/25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!