Anyukám sokat költ! Hogy bírjam rá a spórolásra?
Figyelt kérdés
Mindig felesleges cuccokat vesz magának, amit utána nem használ vagy nem hord! Már próbáltam beszélni vele, de mindig azt mondta h ő keresi a pénzt, azt tesz vele amit akar! Sokszor apu tudta nélkül vásárol. Én szeretnék magamnak egy kisebb és olcsó kocsit venni, de a szüleim támogatása nélkül nem fogom tudni, pedig én még tanuló vagyok, és nem is dolgozhatok a betegségem miatt. Hogy bírjam jobb belátásra?2009. aug. 4. 12:48
11/14 anonim válasza:
Ezt a betegség dolgot úgy adtad elő mintha legalább 20 éves lennél és leszázalékolt n rokkant akinek mondjuk a közlekedéséhez kell a kocsi.
gondolkodj már! minek egy 17 évesnek kocsi. Fogadjunk még jogsid sincs!
Ja és igen ki fogja azt az autót fenntartani?: Te? Ugyan már! S miért nem jó ha anyuék kölcsön adják ha tényleg szükséged van rá?
még,hogy anyád költ túl sokat luxus ruhára. 17 évesen a SAJÁT AUTÓ,legyen az akár csak egy Polski LUXUS.
12/14 anonim válasza:
Azért az "ÖRÜLJ HOGY EGYÁLTALÁN FELNEVELT" kicsit erős....
de ezt leszámítva egyetértek.
13/14 A kérdező kommentje:
Belátom hogy igazatok van :S
Nem tom ez most hogy jött nekem. túlzásba estem
2009. aug. 4. 13:52
14/14 anonim válasza:
Nézd, ha egyébként nem rendíti meg a családi kasszát annyira a költekezése (kocsit most hagyjuk), apukádat nem zavarja, akkor hagyni kell. Igazából te ebbe nem tudsz beleszólni. De nem is lehetne egyébként sem sokmindent tenni. Nekem az anyósom ilyen, annyi különbséggel, hogy annyira kiköltekezi magát, hogy éppen a számlákat ki tudja fizetni. Mi is próbáltunk már mindent, hogy kicsit megtanítsuk szorítani a szíjjon, de nem értünk el vele semmit. Mindig meg tudja magyarázni mire megy el a pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!