Szerintetek is jól döntöttem?

"De te erről mit sem tudsz"
Így van, mi semmit nem tudunk rólatok, megmondom őszintén, nem is akarunk. Neked kell döntened, igazából már rég meg is tetted. A kérdést miért tetted fel egyáltalán?

anyukádat otthagyod egy pszichiátriai esettel, aki szintén a rokonod, csak mert te rosszul érzed magad...
lelked rajta, de ne legyen képed azt írni, hogy nem vagy önző.
remélem azért majd ha gyerekeid lesznek, őket nem fogod otthagyni mondván "negatív az otthoni légkör".

17:05-ös vagyok
nem, szerintem nem döntöttél jól, de azért kívánom, hogy minden jól alakuljon, és anyukád-testvéred helyzete is javuljon, ha bár a legnagyobb gondban hagyod ott őket.

Az írtad, nem vagy önző mert másokat is figyelembe veszel. Kinek lesz ez még jó rajtad kívül?
Ha apukáddal összeveszel, mi lesz? Onnan hová fogsz költözni?

Ebben a kérdésben ne várj okos tanácsot. Édesanyádnak nyilván nem volt és nincs könnyű élete, tőle nem kérdezte senki, hogy felvállal-e Téged és a beteg tesódat a válás után.
Rossz otthon a légkör, valahol érthető, hogy menekülnél. De meg tudod tenni minden lelkiismeret-furdalás nélkül, hogy otthagyod magára most, amikor már abban a korban vagy, hogy lelkileg és fizikailag is segítenéd, mellé állnál, hogy végre könnyebb legyen neki.
Ez persze nem várható el Tőled, hiszen fiatal vagy, előtted az élet, de mégiscsak az édesanyád.....
Neked is igazad van, nem szabad tönkremenned az otthoni dolgok miatt, de ki áll ezek után mellé, ha Te sem ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!