Jól döntöttem, ugye?
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Tegnap lezártam a történetet, és kitettem a szűrét.
Mint kiderült, július vége óta nem járt dolgozni, nekem meg minden hétköznap este azt mondta, hogy indul a munkába.
Emellett kiderült, hogy az exes sztori sem volt alaptalan.
Jól tettem, nem? :)
elolvastam az előzményeket!Hogy hogy nem járt melózni?Kirúgták?Az exel megcsalt téged?Beszéltél a nővel?
Én tutira beszéltem volna vele a helyedbe mikor elkezdett írogatni sms-t a párodnak......Ha megcsalt meg hazudott a melóhelyről is akkor egyértelmű hogy jól tetted hogy elzavartad...
JÓL döntöttél !!!
Jobbat érdemelsz...
Mondjuk, mindenki jobbat érdemel egy ilyen pasitól, aki nem dolgozik,hazudik, és nem is hűséges....
Előző kérdésedet is olvastam...
Ne gondolkozz rajta tovább -annyit se ér- JÓ DÖNTÉS volt lapátra tenni...
Főnök szerint júli. vége óta egyáltalán nem járt be. Szerinte meg aug. elején kirúgták. De szerinte a főnök hazudik.
Nem beszéltem az exnővel, de egy független forrásból kiderült, hogy ténylegesen újraakarták kezdeni a nővel, és azt is mondta, hogy már nem vagyunk együtt.
Hát ez mókás amit a volt párod művelt...
Ennyi hazudozást nem lehet megbocsájtani, jól döntöttél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!