Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem illetlenség ha ott alszom...

Nem illetlenség ha ott alszom a pároméknál? Csak egyszer találkoztam az anyjával, akkor is alig 15 percig beszéltünk.

Figyelt kérdés
Anyukájával lakik, meg annak az élettársával (de az most 2 hétig külföldön van). Már sokszor kért, aludjak ott náluk. Ő már 2 és fél hónapja minden este nálunk alszik. Szerintem gáz lenne csak úgy odamenni az anyja lakására ott aludni, hogy egyszer beszéltem vele. Szerettem volna bemutatást követő hétvégén is lemenni, hogy "szokjam" az ottani környezetet, de nem mentünk. Így hogy aludjak ott? 18L
2009. aug. 4. 10:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Fiús aqnyukaként írok,nálunk is sokszor előfordul,hogy a lányok itt aludnának,meg alszanak is. Én annyira nem örülök ennek,mert zavar,ha pl. nem tudok zavartalanul kimenni a fürdőszobába,vagy ha idegenek használják az illemhelyet,folyton domestozozok,ha itt alszik valaki.Nem tudom mióta jártok, ha 2 hónapja a fiú nálatok alszik,gondolom régen. De nem biztos,hogy a legszerencsésebb az anyukájával való egyszeri találkozás után ott aludni, én speciel azt vettem észre,ha a fiaim komolyabban járnak egy lánnyal,azt később mutatják be,és csak feljönnek,vacsora,aztán este hazaviszik a lányokat. Ha nem komoly,azt simán felhozzák,itt alszik,el is megy reggel vagy délelőtt,aztán pár hét vagy hónap után már nem is emlékszünk ezekre a lánykákra.Szóval szerintem attól is függ ,mennyire akarsz jó benyomást tenni az anyósjelöltre.(Bár az anyósokat a legtöbb meny alapból utálja)Ja pl. azért én elvárom,hogy neglizsébe ne rohangáljon egy leányzó se a lakásunkban. Le lehet pontozni,de sokat beszélgetek hasonló korú barátnőimmel,ők is hasonló véleményen vannak. Lányom is van,s én nem is engedtem egy ideig,hogy a barátjánál aludjon. El is fogadták menynek,nem csak szeretik,de tisztelik is a férje szülei.Szóval mindkét oldalt ismerem. De szerintem azért ne kapkodd el. Bár a fiúk sem mind ilyen nősülős fajták,mint a te barátod,lehet,hogy ő tényleg már nősülni akar. Nálunk ez még fel sem merült, tanulnak,nem is lenne mire nősülniük.De ahogy látom,inkább az a jellemző.ha egy lány forszírozza az esküvőt,utána már nem nagyon látom többet.De ahány ház,annyi szokás. Édesanyád mit tanácsol?
2009. aug. 5. 11:48
 12/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat!

(Remélem nem baj, hogy letegezlek!) Igazat adok neked abban, hogy még nem kellene ott aludnom. 3 hónapja járunk, 2 hét után már itt aludt. Én már a 2. napon bemutattam a barátomat, anyuékkal azóta is jó a viszonya. Már kétszer főzött nálunk, hétvégén is a barátom főz az egész családnak (illetve négyünknek). Nem tűnik az anyukája olyannak akiben "lenne mit utálni". (Exem anyukáját pl. utáltam. 2 év alatt kb 2x aludtam náluk) Nálunk sem okoz gondot, hogy a párom itt van. Otthon fürdik, de itt vacsizik. Persze van mikor ő veszi meg az alapanyagot és ő csinál, vagy rendelünk pizzát amiből anyuék is esznek, vagy elmegyünk étterembe kajálni. Szóval azt akartam az egészből kihozni, hogy anyuéknál nincs ilyen hogy nem mászkálhatnak zavartalanul. Anyu hálóingben, apu egy kisgatyában mászkál. Persze az párom anyját ez biztosan zavarná de most heti 1 éjszakát kibír, nem? Vagyis estét. Persze ezt ő dönti el, engedi-e hogy ott aludjak (bár nem hiszem hogy a 27 éves fiának tudna parancsolni).

Ne haragudj azért az durva hogy minden új lány után domestos-ozol. Persze megértelek nem akartok semmit elkapni de gondolom nem hetente cserélgeti a fiad a barátnőit. Tényleg köszönöm a válaszod, gondolkozni fogok azon amit írtál.

A szüleim is azt mondják hogy ott alhatnék már igazán.

2009. aug. 5. 13:09
 13/17 A kérdező kommentje:
Én nem szeretnék esküvőt 24-25 éves koromig, párom emlegeti minden nap. (1 hónapja minden nap felhív, megkérdezi hogy leszek-e a felesége, válaszolok, elmondja mennyire szeret és lerakja- megy vissza dolgozni)
2009. aug. 5. 13:11
 14/17 anonim ***** válasza:
Tudom,hogy ez a domestoszos dolog durvának tűnik,de én csak az itthoni illemhelyet használom,még munkahelyen is csak ha nagyon muszáj,(óvszabályok betartásával),de egyszer egy barátnő sokat aludt itt,s én összeszedtem valamit,azóta vigyáézok. Nincsenek alkalmi kapcsolatok,de vannak komolyabbak és néhány hónaposak. 27 évesen szerintem már nősülhet a barátod,ha úgy találod,aludj ott. De azért annak nézz utána,mennyire modern az anyukája,mennyire járnak otthon más előtt levetkőzve. Mi valóban konzervatívabbak vagyunk az átlagnál,nem szoktunk levetkőzni,ha nem magunk közt vagyunk.
2009. aug. 5. 15:13
 15/17 A kérdező kommentje:

Engem nem zavarna ha hálóingben mászkálna.

Mondjuk anyu is hetente vagy 10 naponta tisztítja ki a kádat + wc-t, és minden nap felmosunk fertőtlenítővel de mi a kutyák miatt.

2009. aug. 5. 17:39
 16/17 anonim válasza:

Szerintem a párodnak kellene ezt megbeszélni az anyjával,

hogy Te ott akarsz aludni ! Igy jobban megismered,és

megbarátkoztok,nem fogsz tőle idegenkedni.

Bele kell vágni és majd minden megoldódik.

Sok sikert !

2014. febr. 24. 21:39
 17/17 anonim ***** válasza:
hogy alakult a kapcsolatotok? ha szabad kérdezni :)
2014. márc. 17. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!