Nem illetlenség ha ott alszom a pároméknál? Csak egyszer találkoztam az anyjával, akkor is alig 15 percig beszéltünk.
Sztem is nyugodtan mehetsz! Legalább így jobban megismered az anyóst:D Reggel ha felkelsz tudsz neki segíteni a jó benyomás növelése érdekében.
Sok sikert
Alapjáraton szerintem gáz lenne, ha ott aludnál így hogy nem ismered a mamit, de mivel a párod is rég ott alszik nálatok, ezért szerintem nyugodtan ott alhatsz te is.
Próbálj párod anyukájára jó benyomást kelteni. Pl elpakolsz a reggeli után, vagy valami. :)
Ja és egy kis közös beszélgetés se ártana. :9
Amiket elmondtál, az mind érthető.
Nem sok köze van a kérdéshez.
Ha a kérdésre válaszolok, nem illetlenség, simán ott alhatsz.
Ha a problémáidat nézem, akkor inkább előbb oldd meg azokat, és csak utána aludj ott! Ha Téged zavar a saját reggeli kinézeted, a hulló hajad, az nem jelenti azt, hogy az anyósjelöltet is zavarná. Lehet, hogy látott már ilyet, lehet, hogy Ő is így van vele stb. Viszont amíg TÉGED zavar, addig nem nyerő, mert TE érzed magad kellemetlenül, ami nem jó sem Neked, sem a többieknek, akik majd nem értik, hogy mi a baj? És ez negatív a párkapcsolatod szempontjából is.
Dolgozz egy kicsit ezeken az érzéseiden! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!