Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem illetlenség ha ott alszom...

Nem illetlenség ha ott alszom a pároméknál? Csak egyszer találkoztam az anyjával, akkor is alig 15 percig beszéltünk.

Figyelt kérdés
Anyukájával lakik, meg annak az élettársával (de az most 2 hétig külföldön van). Már sokszor kért, aludjak ott náluk. Ő már 2 és fél hónapja minden este nálunk alszik. Szerintem gáz lenne csak úgy odamenni az anyja lakására ott aludni, hogy egyszer beszéltem vele. Szerettem volna bemutatást követő hétvégén is lemenni, hogy "szokjam" az ottani környezetet, de nem mentünk. Így hogy aludjak ott? 18L
2009. aug. 4. 10:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nyugodtan mehetsz, ha a barátod ilyen sokat alszik nálatok.Nem hiszem, hogy kifogásolná az édesanyja, ha ti is ilyen hosszú időre vendégül láttátok.Itt az alkalom, hogy közelebbről is megismerd.
2009. aug. 4. 11:02
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Sztem is nyugodtan mehetsz! Legalább így jobban megismered az anyóst:D Reggel ha felkelsz tudsz neki segíteni a jó benyomás növelése érdekében.

Sok sikert

2009. aug. 4. 11:05
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Alapjáraton szerintem gáz lenne, ha ott aludnál így hogy nem ismered a mamit, de mivel a párod is rég ott alszik nálatok, ezért szerintem nyugodtan ott alhatsz te is.

Próbálj párod anyukájára jó benyomást kelteni. Pl elpakolsz a reggeli után, vagy valami. :)

Ja és egy kis közös beszélgetés se ártana. :9

2009. aug. 4. 11:11
 4/17 A kérdező kommentje:
Így hogy még le se tegeződtünk (fiatalabb mint anyukám), így kellemetlennek érzem, hogy reggel egy alvós pólóba kimegyek és ott az anyósjelölt meglát.. reggel nem vagyok egy szép látvány. És nagyon hullik a hajam. Emiatt is kellemetlenül érzem magam..:S
2009. aug. 4. 11:12
 5/17 A kérdező kommentje:
2 hónapig nem olt rám kíváncsi, akkor lettem bemutatva, azóta nem láttam. Párom megemlítette az anyjának hogy majd engem szeretne feleségül venni, az anyja annyit mondott hogy biztosan aranyos lány lehetek. Szerintem már a nevemre sem emlékszik :(
2009. aug. 4. 11:15
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Amiket elmondtál, az mind érthető.

Nem sok köze van a kérdéshez.

Ha a kérdésre válaszolok, nem illetlenség, simán ott alhatsz.

Ha a problémáidat nézem, akkor inkább előbb oldd meg azokat, és csak utána aludj ott! Ha Téged zavar a saját reggeli kinézeted, a hulló hajad, az nem jelenti azt, hogy az anyósjelöltet is zavarná. Lehet, hogy látott már ilyet, lehet, hogy Ő is így van vele stb. Viszont amíg TÉGED zavar, addig nem nyerő, mert TE érzed magad kellemetlenül, ami nem jó sem Neked, sem a többieknek, akik majd nem értik, hogy mi a baj? És ez negatív a párkapcsolatod szempontjából is.

Dolgozz egy kicsit ezeken az érzéseiden! :)

2009. aug. 4. 11:31
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom reggel az anyuka sem egy matyóhimzés... Ha a párodat nem zavarja a reggeli kinézeted, akkor az miért foglalkoztat, hogy a mama mit szól majd hozzá. Reggel egyébként senki sem a legjobb formáját hozza:))
2009. aug. 4. 11:39
 8/17 A kérdező kommentje:
idegen helyen akkor sem tudok nyugodtan aludni, és kellemetlenül érezném magam. Szeretném jobban megismerni az anyukáját.
2009. aug. 4. 11:42
 9/17 anonim ***** válasza:
Ha ennyire feszélyez a dolog, akkor mond meg a párodnak, hogy várjatok ezzel még, amíg jobban megismered az anyukáját.
2009. aug. 4. 13:18
 10/17 A kérdező kommentje:
Mondtam neki azt mondta nem az anyjával alszom hanem vele.
2009. aug. 4. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!