Zsarolás, hiszti, vagy jogos kérés?
Közeleg a szülinapom, és idén úgy döntöttünk anyukámmal, hogy egy étteremben tartjuk. Viszonylag szűk körben, de nekem fontos, hogy mindenki ott legyen, aki közel áll hozzám.
Amikor már fix volt az időpont és a helyszín, akkor első körben a páromat, anyum párját , valamint a legjobb barátnőmet (egy napon születtünk, csak pár év különbséggel :D) és az ő anyukáját hívtam meg. Aztán némi gondolkodás és számolgatás után arra jutottam, hogy mivel belefér a keretbe, így szeretném meghívni a legjobb fiúbarátomat is, és az ő anyukáját, mivel neki is azon a héten van a szülinapja.
Ezt a dolgot ma közöltem a párommal, erre ő teljesen felháborodva annyit mondott, ha a fiúbarátom ott lesz, akkor őt ne várjam a bulira. ja, és azzal jött, hogy a srác nem a családom tagja, ne hívjam meg. de hát könyörgöm, a barátnőm meg az anyukája sem a családom része, mégis ott lesznek!
Konkrét okot nem tudott mondani, h mi baja a sráccal, de sztem féltékeny. Lehet, hogy makacsságnak, vagy butaságnak hangzik, de én nem engedek a zsarolásnak, és egyébként is nonszensz, hogy az egyik meghívott szabja meg, hogy kik jöhetnek. mert persze a párom, de ettől függetlenül én vagyok az ünnepelt....
most őszintén: én vagyok a köcsög ha nem csinálok popót a számból, és nem mondom le a meghívást? vagy komolyan egyeztetnem kellett volna a párommal, hogy kit hívok meg a saját szülinapomra?
Az én hirtelen felindulásból elkövetett vélemény nyilvánításom szerint az első válasz igenis helyt álló, és jó tanács!
Egyébként a meghívásról csak annyit, hogy mi a különbség szerinted aközött a két eset között ha a párod(F) a haverjaival megy bulizni és visz téged is, vagy pedig elmegy 5-6 csaj ismerősével bulizni, ...és visz téged is. Szóval? Ez is csak társaság és meghívott lista. Fiú-lány arány akkor jó ha egyik sem halmozza a másik nem képviselőit maga köré ha már egyszer párja van).
Amúgy lehet hogy úgy viselkedtek a barátoddal, ami neki okot ad a féltékenység érzetére. Nem csoda, hisz valószínűleg szeret, sőt! Ez is csak azt támasztja alá.
u.i.: Ja... és igen, szerintem te vagy a köcsög! Mi az hogy "egyik meghívott"... szerintem tarts akkor már csajos bulit! mégiscsak a te napod, nem?! -.-#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!