Szülőket kérdezem, el tudnád engedni hiszti nélkül a gyereket, ha elköltözik és azt kérné, hogy ne keresd, amíg ő nem keres? És meg is van az előzménye, hogy miért kéri ezt?
En is igy voltam, ahogy most te! De 1 het utan mar mentem haza, hogy megnezzem oket mert annyira hianyoztak! :D
Igaz azota is jol vagyunk!
Ugyhogy, ne izgulj!
Sok sikert a felnotte valashoz!
1. vagyok!
Elfelejtettem irni, hogy nekem is van egy lanyom, de nem szivesen engednem utjara :D De lassan bele torodnek! :)
Szerintem....egyenlőre csak költözz el....ha elköltöztél már nyugodtabban fogsz látni...távolról könnyebb a szülőkkel...nekem ez vált be
ne mondd, hogy ne keressen, anyukád úgyse bírja ki és csak felesleges + feszkó lenne benned is és benne is
előbb próbáld ki milyen nem otthon és ha olyanná alakulnak a dolgok ami neked még akkor is kényelmetlen, akkor hoz ilyen durva szabályokat
de, remélem,egy sima elköltözés segít
Elkoltozni, teljesen kozombosnek lenni. Ettol az esetek 90%-ban eszhez ternek a szulok, es ok fognak keresni teged, mas lesz a hozzaallasuk.
Ha netan a te szuleid pont a bizonyos 10%-ba esnek, akkor meg plane jobban jarsz a koltozessel. Ne hagyd, hogy tonkretegyenek. Sok sikert!
Nem tudok tanáccsal szolgálni de én azt mondom, hogy van olyan bűn amiért idáig fajulnak a dolgok!
Hozzám nyáron anyám kihívta a rohammentőket, mert gondok voltam a párkapcsolatommal, és éjszaka sírtásba hajszoltam magam a telefonban (barátommal tlefonáltam). Bejött 3 kigyúrt torony és elállták az ajtót, így mág ki sem tudtam menni, mert kint lett volna aki megvéd! :S Anyámnak könyörögtem, hogy ne tegye ezt velem, ő meg rám sem nézett! Csak saját magamnak köszönhetem, hogy volt elég eszem, és megmenültem! Hatlamas trauma volt, még most is elsírnám magam, ha eszembe jut! Nem fogok megboájtani ezért anyámnak, és NEM IS AKAROK! Főleg, mert meg van győződve, hogy ez nekem milyen jó lett volna, és hogy ő nem csinált rosszat. Pedig nem is ismer engem...
Egyébként is én szívok azért, mert a szüleim nem szertik egymást... Ez még hagyján, de olyanok is (pl állataim) akik nem tehnetnek semmiről! Anyám megbolondult, szinte haza sem jár mert dolgozik, nekem nincs itthon kajám (zsebpénzem sincs, mert nálunk ha akarok valamit akkor megveszik, vagy akkor kérem el), állítása szerint nem fizeti a számlát (egyetlen szórakozásom a net, de nem függő vagyok, mint ahogy ő képzeli), de a 32 éves nővéremnek fizeti az egyetemet és házat vesz neki és felújítja, mert a nővéremnek csak az új jó, a másik nővérem gyerekének meg ruhákat vesz amikor neekm 3 farmerom van ő meg még meg sem született és van neki 100 másik ruhája, anyucinak meg nagy háza meg két autója stb...
Ha annyi idős leszek, én is minnél hamarabb el akarok menni, és ne is keressenek (casak apukám)! Meg tudlak érteni, igazad van!
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!