Jogosan sírtam, vagy csak hiszti volt?
Az a helyzet, hogy párommal anyukámnál lakunk, idén vettünk egy házat, ahova majd külön megyünk. Igaz még a tulaj ott lakik, de már nagyon sok mindenkinek megmutattuk.
Ma haza jött a tesóm és a párja. Én dolgozni voltam. Na mondom sietek haza, biztos meg akarják nézni, erre fel az utcán találkozok velük, hogy ők már mennek haza busszal. Jó, elbeszélgettünk, és haza jöttem, itthon meg kiborultam, hogy miért nem tudtak egy félórával később menni, mi volt olyan sürgős, hogy nem tudtak haza várni. Jelzem a párja egy félévbe egyszer jön el hozzánk.
Lehet nem is érdekli őket?
Szerintem elfáradtál munka közben, plusz még tesódnak sem tudtad megmutatni a házat, meg sztem még más is idegesít, és nem jön ki minig időben a dühöd, hanem egyszer, de akkor nagyon. Így van ez, mikor az ember a munkahelyén is, otthon is idegeskedik, de nem mondja egyik helyen sem, mert nem akar veszekedést, inkább hallgat a béke érdekében.
Szerintem csak besokalltál. Biztosan érdekli a ház, meg is fogja nézni, csak majd legközelebb, mikor jobban ráérnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!