Jogosan sírtam, vagy csak hiszti volt?
Az a helyzet, hogy párommal anyukámnál lakunk, idén vettünk egy házat, ahova majd külön megyünk. Igaz még a tulaj ott lakik, de már nagyon sok mindenkinek megmutattuk.
Ma haza jött a tesóm és a párja. Én dolgozni voltam. Na mondom sietek haza, biztos meg akarják nézni, erre fel az utcán találkozok velük, hogy ők már mennek haza busszal. Jó, elbeszélgettünk, és haza jöttem, itthon meg kiborultam, hogy miért nem tudtak egy félórával később menni, mi volt olyan sürgős, hogy nem tudtak haza várni. Jelzem a párja egy félévbe egyszer jön el hozzánk.
Lehet nem is érdekli őket?
Köszönöm a kioktatást. Nagyon jól esett.
Mindenesetre azt még hozzátenném, hogy tesóm 25 km-el odébb lakik, és kb 1 hónapba egyszer találkozunk, de ha máskor nem is de most igazán haza várhattak volna, főleg ha a párjával van, akit szintén nagyon ritkán látok.
Na de mindegy. Biztos én vagyok a szar szemét láda.
Olyan szempontból megértelek, hogyha valamit elképzeltél, akkor jól esik, ha teljesül. (legyen akármilyen apróság is)
A sírás talán sok volt, de te lehet ilyen ember vagy, ez van. Nyugalom, majd megnézik remélhetőleg a házat. :) Esetleg egy kis bulit is tarthattok, főzöl valamit, kellemes zene, beszélgetés, valami kis program. :)
Igen azt majd szeretnénk.
Kicsit sok volt az elmúlt pár hónap.
Nem baj felpontoztam mindenkit, még azt is aki hisztisnek tart.
Kicsit már lenyugodtam.
és most így utólag hogy látod, megérte egy ilyen apróság miatt sírni?
(egyébként nem értem ezt a házmutogatósdit...ott lakik még az előző tulaj, még a cuccai is ottvannak, meg ő is, és te, amikor csak kedved szottyan, beállítasz hozzá csak úgy valakivel, csak mert papíron már "te laksz ott"?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!