Hogyan tudják ezt összegyeztetni?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy fiúval. Nekem nagyon tetszik,állítólag én is neki,de az a bibi,hogy ő pilóta. Állandóan úton van. Hogyan tudja/tudná összeegyeztetni a magánélettel? Nem az a fajta lány vagyok akinek elég,ha 2 hetente látja a brátját... :/2012. szept. 30. 04:15
1/13 anonim válasza:
Biztos nem téveszted össze a hajóssal? Egy pilóta Európa legtávolabbi pontját is megjárja max 8 óra alatt.
2/13 anonim válasza:
ezt meg itt elírhattad......,de ez nem biztos...:
" Nem az a fajta lány vagyok akinek elég,ha 2 hetente látja a brét... :/ "
3/13 A kérdező kommentje:
*barátját. :)
Bocsánat,kimaradt egy a betű. :)
2012. szept. 30. 06:18
4/13 Jégtánc válasza:
Ha eleve nem olyan lány vagy, aki nem bírja ki ha nem minden nap látja a barátját,akkor veszett fejsze az egész.Csak nem várod el tőle hogy feladja a hivatását:)))
5/13 A kérdező kommentje:
Nem,dehogy várom el. Azzal,ha 3-4 naponta tudunk együtt lenni azzal nincs gond,csak azért biztos hiányozni fog meg 24 éves vagyok és 1-2 év múlva majd szeretnék babaát és akkor ő is ritkán látná az apukáját?
2012. szept. 30. 06:45
6/13 Jégtánc válasza:
Hát igen,elég nehéz összeegyeztetni,de ha nem próbálod meg sosem derül ki:) Ha szeretitek egymást,akkor úgysem lesz akadály.A helyzethez kell majd kialakítani az életeteket.Persze hogy hiányozni fog,de meg lehet szokni.
7/13 anonim válasza:
Te már potenciális spermadonornak látod őt? Nem vagy semmi, anyukám..
8/13 anonim válasza:
még együtt se vagytok de már előre tervezel? :)
9/13 anonim válasza:
Nem tudom mit vagytok kiakadva :) Egy nőnek ez mindig átfut az agyán. Mi a fenének mennénk bele egy olyan kapcsolatba, ahol a férfit el sem tudjuk képzelni, mint leendő apát, vagy férjet?
10/13 anonim válasza:
Jól van na :)
Amúgy igen nekem is ez az első :DDD
Nehezen tudja összeegyeztetni, de biztos van megoldás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!