Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit csinálnátok?

Ti mit csinálnátok?

Figyelt kérdés
Eljöttem otthonról 20 éves lány vagyok,apám meg akart többször is erőszakolni. és állandón csicskáztatott így hát eljöttem a barátomhoz.itt is lakom már. 5 napja jöttem el otthonról,nem bírtam..:'( és most meg fenyegetnek a rendőrséggel. meg hogy ide jönnek és jól szét vernek,félek minden percben, ha meg látok egy kocsit ki ugrik a szívem.. félek szerintetek? és állandóan SMS-t küldenek a barátomnak idegesít.

#család #pedifil.
2012. szept. 28. 19:12
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
Szegény :( Figyelj jelentsd fel őket! De ez tényleg nem jó hogy így félsz :(
2012. szept. 28. 20:18
 22/24 anonim ***** válasza:

szerencsére sose voltam a te helyzetedben

én is 20 vagyok, és amit eddig tapasztaltam az életben, hogy muszáj magabiztosnak tettetned magad, ha még nem is vagy az, meg kell adni azt a látszatot, hogy nem félsz, hogy megtorpantsd őket

ha tovább fenyegetőznek, nyugodt szívvel mondd vissza, hogy már 20 éves felnőtt nő vagy, nem fog visszavinni a rendőrség, mivel saját magad felett rendelkezel, és ha tovább folytatják a fenyegetőzést és erőszakoskodást, akkor szépen elmész a rendőrségre és feljelented őket

ne hagyd magad, állj ki magadért, muszáj

a legjobbakat kívánom neked, és hogy nyugodt, boldog életed legyen

2012. szept. 28. 20:22
 23/24 anonim ***** válasza:

20.15-nek..

(19.50 -es vagyok)

Nem kötekedésből írtam, de azért valljuk be, hogy idegen embernek aki csak annyit írt hogy szerinte kamu a kérdés, rögtön leköcsögözni..nem a legjobb megoldás.

Hogy jó modort nem tanult..Nos..nézőpont kérdése, Nem csak szülőktől lehet jó modort tanulni.

Az én szüleim minden második szava a B+. és nem a szokásos jópofa káromkodás, hanem az alkohol mámortól eltorzult arccal üvöltik, és ez csak egy finom megszólítás volt még.. Ennél sokkal durvábbakat hallottunk nap mint nap. Hol verés, hol simán csak eléjük kellett állni,és a pocskondiázás közepette eltűrni hogy ma csak leköpnek, és nem ütnek meg..

Én és a bátyám mégis úgy élünk, hogy nem káromkodunk..Ha a bátyám kibukik akkor is csak ennyit mond "Hogy az aaaaaaaa" A jó modort a tanároktól, a barátunk szüleitől lestük el...

Én elhiszem hogy a kérdező fél..Ezért is mertem írni azt hogy nézzen szembe a félelmeivel. Én szembe néztem vele..Ma egyik szülőmet sem látom, és ők sem zaklatnak..

2012. szept. 28. 20:32
 24/24 anonim ***** válasza:
Kamu,ezert is töröltet ki minden valaszt,ami nem tetszik neki,jatszik a kislany!!!!!
2012. szept. 29. 08:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!