Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit csinálnátok?

Ti mit csinálnátok?

Figyelt kérdés
Eljöttem otthonról 20 éves lány vagyok,apám meg akart többször is erőszakolni. és állandón csicskáztatott így hát eljöttem a barátomhoz.itt is lakom már. 5 napja jöttem el otthonról,nem bírtam..:'( és most meg fenyegetnek a rendőrséggel. meg hogy ide jönnek és jól szét vernek,félek minden percben, ha meg látok egy kocsit ki ugrik a szívem.. félek szerintetek? és állandóan SMS-t küldenek a barátomnak idegesít.

#család #pedifil.
2012. szept. 28. 19:12
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
nem kell :) nyugodj meg, nem bánthatnak :)
2012. szept. 28. 19:31
 12/24 A kérdező kommentje:
ne haragudjatok,hogy ilyen hülyén irok,és fogalmazok,de nagyon félek,és ideges vagyok,az agyam sincs most a helyén.ugy félek..
2012. szept. 28. 19:31
 13/24 anonim ***** válasza:
Szerintem hívd ki a rendőröket.Remélem lecsukják ezeket a nyomorékokat.Miért nem döglenek meg az ilyenek?
2012. szept. 28. 19:33
 14/24 A kérdező kommentje:
hát ne is mond..:'(
2012. szept. 28. 19:35
 15/24 anonim ***** válasza:

A félelmet legyőzni csak úgy lehet ha szembe nézzünk a félelmeinkkel.

20 évesen döntsd el, hogy hogy akarsz élni ezentúl. Állandó félelemben, rettegésben. Vagy emelt fővel, nyugodtan.

Ha az előbbi, akkor ne tégy semmit. Félj tovább. Ha az utóbbi, akkor nézz szembe a félelmeddel vagyis apáddal és anyáddal. Menjenek csak ki hozzátok. Te állj az ajtó elé, kezedben egy telefonnal. Nézz szembe velük, és mond azt nekik, hogy eleged van, tűnjenek el az életedből. Ha zaklatnak továbbra is, feljelented őket. Majd fordulj meg, és menj be a lakásba. Ha nem látják a félelmet rajtad akkor már nem lesznek olyan bátrak ők sem. Ha ezek után tovább zaklatnak, fenyegetőznek, tessék elmenni a bíróságra távolságtartási végzést kérni. Még utólag is el lehet mesélni a sok rosszat amit műveltek veled.

De ha csak pánikolsz, és nem lépsz se jobbra- se balra, akkor semmi sem fog változni.

2012. szept. 28. 19:44
 16/24 anonim ***** válasza:

Pont hogy _Neked_ van okod szólni a rendőrségnek, ha jönnek.... :)

Sőt már azért is, hogy fenyegetnek, és már azért is, hogy rád támadt hogy megerőszakoljon.

2012. szept. 28. 19:45
 17/24 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy hogy a kérdés kamu vagy sem. Ki-ki eldönti magában. De egy biztos. Jó modort nem igazán tanult a kérdező a szüleitől..:) (a köcsög beszólás miatt gondolom)
2012. szept. 28. 19:50
 18/24 anonim ***** válasza:
Telefonon szólj be a rendőrségnek.Nyugodtan feljelentheted őket.Rajtuk fog csattani az ostor nem rajtad, mert lényegében te nem tettél semmi rosszat.Ami a félelmet illeti:Ne félj.Ne ijedj meg minden kocsitól mert biztos hogy egyik kocsiba se ők ülnek.Ha meg mégis meglátogatnak, valószinűleg a barátod és a szülei megvédenek (próbálnak)szüleiddel szemben.
2012. szept. 28. 20:15
 19/24 anonim ***** válasza:
47%

20:15-ös vagyok és a 19:50-esnek üzenem.

Amennyiben a kérdés nem kamu és a szülei valóban ilyenek akkor mégis kitől tanuljon jómodort?Egy férfitól aki a saját lányát megerőszakolná?

Bocsi az offért de ez kikivánkozott

2012. szept. 28. 20:17
 20/24 anonim ***** válasza:
19:50-esnek: persze hogy nem tanult mást a szüleitől, épp emiatt van most bajban. egy kis empátiát!
2012. szept. 28. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!