Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit csinálnátok?

Ti mit csinálnátok?

Figyelt kérdés
Eljöttem otthonról 20 éves lány vagyok,apám meg akart többször is erőszakolni. és állandón csicskáztatott így hát eljöttem a barátomhoz.itt is lakom már. 5 napja jöttem el otthonról,nem bírtam..:'( és most meg fenyegetnek a rendőrséggel. meg hogy ide jönnek és jól szét vernek,félek minden percben, ha meg látok egy kocsit ki ugrik a szívem.. félek szerintetek? és állandóan SMS-t küldenek a barátomnak idegesít.

#család #pedifil.
2012. szept. 28. 19:12
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
90%
elmúltál nagykorú rendőrrel nem érnek el semmit sem...
2012. szept. 28. 19:13
 2/24 A kérdező kommentje:
de ők azt hiszik,hogy igen... meg azzal fenyegetnek hogy ide jönnek.. stb én már nem akarok oda vissza menni.. egy pedofilhoz vagy hogy is mondják,nagyon nehéz és állandóan csak ugráltat..
2012. szept. 28. 19:15
 3/24 anonim ***** válasza:
92%
ne félj! egyáltalán ne! már nagy koru vagy és ha akár az apád hozzád ér jelentsd fel és ne hagyd hogy fenyeggesenek
2012. szept. 28. 19:19
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha a rendőrséggel blöffölnek (mert ez csak az), blöffölj te is. Mondd meg feljelented ha a közeledbe megy.
2012. szept. 28. 19:20
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szólj te a rendőrségnek.
2012. szept. 28. 19:21
 6/24 anonim ***** válasza:

Nyugodtan lehet neki a telefonba mondani, hogy

1. menjen nyugodtan a rendőrségre. 20 éves felnőtt nő vagy, a rendőrség nem fog hazatoloncolni.

2. Mond meg neki, hogy jobb ha nem fenyegetőzik, mert te meg feljelented nem erőszak kísérletért.

Bár 2 dolgot nem értek. Az egyik, hogy miért írsz többes számban. Kik jönnek el?? Kik fenyegetnek?? Apád és még ki??

A másik amit nem értek hogyha többször meg akart erőszakolni miért nem rohantál rögtön a rendőrségre????

7/24 anonim ***** válasza:
Nyugodtan kihívhatják rád a rendőrséget, 20 évesen akkor lakhatsz a barátodnál, amikor csak akarsz. Ha ő vagy a lakás tulajdonosa nem tekint birtokháborítónak - nyilván nem - akkor a rendőrség max. gratulál nektek.
 8/24 A kérdező kommentje:

tényleg minden mp-ben meg halok félek az utcára menni stb..:( én nem akarom hogy haza ráncigáljon.nem megyek haza meg amúgy is ő foga tartott 20 éves létemre sehova nem mehettem,csak hogy otthon takarítottam egész nap elég volt abból az életből és ha kaptam egy csokit vagy valamit akkor már azt akarta hogy na hadd ne mondjam ki..:( fuu örülök h nem sikerült neki! UTÁLOM ŐT.

:'( hajnali 5 kor már jöttek hozzá a haverjai cigiztek bent utána felkelek fent is voltam amúgy is. és rögtön a takarítás utánuk.nagyon elegem volt,és a barátommal sem találkozhattam:'(

2012. szept. 28. 19:23
 9/24 anonim ***** válasza:
gondolom az apa és az anya a többes szám. és azért nem szólt a rendőrségnek mert FÉL . még most is látszik hogy fél különben nem írta volna ki ezt a kérdést.
2012. szept. 28. 19:23
 10/24 A kérdező kommentje:
Igen anyám,és apám jönnek ide.félem eljönni mert nem volt hova mennem,most lehetek itt a barátom szüleinél,amíg elnem költözzünk.de a szívem 1000-rel ver.az a baj hogy apámék tudják hogy hol lakik barátomnak a szülei nagyon félek hogy ide jönnek,és jol be kavarnak,hazudoznak stb ilyenek ezek nagyon gonoszak..:(minden egyes kocsitól félek.
2012. szept. 28. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!