Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok ha a férjetek...

Mit csinálnátok ha a férjetek vastag borostás lenne és nem fürdött volna 1 hete és szerinte ez így jó?

Figyelt kérdés
2012. szept. 15. 13:27
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
87%
Nem egyik napról a másikra lesz valaki ilyen. Ha tudtam korábban is hogy ilyen, akkor emg nem megyek hozzá. Undorító és nagy igénytelenség!
2012. szept. 15. 13:32
 2/25 anonim ***** válasza:
94%

Eddig igényes, ápolt volt? Az ilyen emberekkel nemigen fordul elő ez.

Megkérném, hogy legyen szíves, fürödjön meg.

2012. szept. 15. 13:35
 3/25 anonim ***** válasza:
82%

Bizonyos kor felett a szakáll már nem számít, de a fürdés az alapvető kell h legyen, én 20 éves vagyok nekem is borostás a fejem de csak mert anélkül fiatalodnék 3-4évet

Ha megvan hozzá a megfelelő ápolság senki nem teszi szóvá a szőrzetet

20/F

2012. szept. 15. 13:36
 4/25 anonim ***** válasza:
90%

Nem depressziós a férjed?

Akkor szokott így megváltozni a személyes higiénia.

2012. szept. 15. 13:37
 5/25 anonim ***** válasza:
88%

Lelki okokat sejtek a háttérben,amikor már minden mindegy,amikor nem láttja maga előtt valaki a jövőjét,motiválatlan,elhanyagolja magát.

Hiszen mennyire jól esik felfrissülni,ápolnak érezni magunkat,a párod nem tiszteli saját magát azzal ahogyan most bánik a testével.

Nincsenek megoldhatatlannak tűnő anyagi problémáitok ?

Én egy vészjelzésnek tekinteném ezt és igyekeznék nem támadólag puhatolózni,hogy mi az ami bántja .

2012. szept. 15. 13:39
 6/25 anonim ***** válasza:
91%

Én is depresszóra gondoltam.Ha előtte igényesebb volt.

Ha meg ilyen volt,eddig nem tűnt fel?

Mit csinálnék? Kifejezném nemtetszésemet,és céloznék arra, hogy mennyivel jobb úgy hozzábújni,ha sima az arca,és jó illatos...

2012. szept. 15. 13:39
 7/25 anonim ***** válasza:
67%
Én eleve nem hagynám, hogy idáig fajuljon. Egy hétig nem fürdik? Elképzelhetetlen! De borotválkozni is el szoktam küldeni.
2012. szept. 15. 14:00
 8/25 A kérdező kommentje:
A spórolás miatt találta ki. Én meg a fitnessteremben tusolok hogy itthon ne fogyjon a víz.ő meg heti 2 x itthon ez lett megbeszelve. De most mar 1 hete semmi fürdés szabin van most és azt mondta ezert most nem kell
2012. szept. 15. 14:13
 9/25 anonim ***** válasza:
77%

Sejtettem,hogy anyagi gondjaitok vannak :-( .

Kívánom,hogy rendeződjenek a dolgaitok úgy,hogy fel se merüljön ,hogy ennyire spórolni muszály .

A férjem is a munkahelyén letusol,mielőtt hazajön a munkából és az én kolléganőim (egészségügy)közül is többen ottmaradnak műszak után és még hajat is mosnak,hogy otthon ne fogyjon a víz.

Nyomorog a magyar...

2012. szept. 15. 14:17
 10/25 anonim ***** válasza:
51%
Úristen,hogy lehet kibírni fürdés nélkül?Betegek vagytok?Én néha napi kétszer is fürdök!Meg hetente 3X hajat mosok.Hogy lehet ezt kibírni?Ha vissza akarsz neki vágni,akkor fordítsd ellene a saját fegyverét.Te se fürödj soha,ne is szőrteleníts,ne moss hajat stb és két hét múlva kérdezd meg tőle,hogy na milyen az ősember élet?Nehéz lesz nagyon,de kitartás!
2012. szept. 15. 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!