Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok ha a férjetek...

Mit csinálnátok ha a férjetek vastag borostás lenne és nem fürdött volna 1 hete és szerinte ez így jó?

Figyelt kérdés
2012. szept. 15. 13:27
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

A borosta az teljesen oké,nyami,nekem úgy tetszik egy férfi,ha borostás!

A fürdésen meg valahogy másképp kellene spórolni!

Mit dolgozik a férjed?Mert azért enm mindegy,hogy fizikai munkát végez vagy irodait?

2012. szept. 16. 00:04
 22/25 anonim ***** válasza:
90%

Borostáért sosem szólok,sőt,én vettem rá hogy ne borotválkozzon 3 naponta,szexi borostásan is és kevésbé pattog ki.

De hogy ne fürödjön? 1-1 nap ha kimarad,mert pl hullafáradtan érünk haza vagy egész nap az ágyban vagyunk,akkor nincs semmi.De ennél több...atyaég...

2012. szept. 17. 09:39
 23/25 anonim ***** válasza:

Igen, én is azt szeretem ha párom borostás, sőt még a szakáll se zavar, mert jobban áll neki, mint ha le lenne borotválva..nem szeretem a kisfiús kinézetű pasikat.

Ahogy előttem írták, 1-1 nap fürdés kimarad nem olyan gáz, főleg ha nem csináltunk aznap semmit. De azért az 1 hét fürdés nélkül igénytelen.

Én választás elé állítanám: vagy megfürdik (esetleg rányitom a tusolót :D) vagy pedig megy ki az udvarra a kutyával aludni!!!

2012. szept. 17. 14:39
 24/25 anonim ***** válasza:
leszúrnám, a testét pedig feloldanám egy hordó lúgban.
2012. nov. 30. 16:21
 25/25 anonim ***** válasza:

Ha csaj lennék, bepállasztanám a phuntzeemat, megnöveszteném a szőrt rajta, meg a hónaljkutyát is.

Nem mosnék fogat, zabálnék valami fokhagymásat, meginnék két doboz sört, hogy böfögjek és lesmárolnám, illetve nekisenék szexelési céllal.

2018. szept. 2. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!