Mit csinálnátok ha a férjetek vastag borostás lenne és nem fürdött volna 1 hete és szerinte ez így jó?
A borosta az teljesen oké,nyami,nekem úgy tetszik egy férfi,ha borostás!
A fürdésen meg valahogy másképp kellene spórolni!
Mit dolgozik a férjed?Mert azért enm mindegy,hogy fizikai munkát végez vagy irodait?
Borostáért sosem szólok,sőt,én vettem rá hogy ne borotválkozzon 3 naponta,szexi borostásan is és kevésbé pattog ki.
De hogy ne fürödjön? 1-1 nap ha kimarad,mert pl hullafáradtan érünk haza vagy egész nap az ágyban vagyunk,akkor nincs semmi.De ennél több...atyaég...
Igen, én is azt szeretem ha párom borostás, sőt még a szakáll se zavar, mert jobban áll neki, mint ha le lenne borotválva..nem szeretem a kisfiús kinézetű pasikat.
Ahogy előttem írták, 1-1 nap fürdés kimarad nem olyan gáz, főleg ha nem csináltunk aznap semmit. De azért az 1 hét fürdés nélkül igénytelen.
Én választás elé állítanám: vagy megfürdik (esetleg rányitom a tusolót :D) vagy pedig megy ki az udvarra a kutyával aludni!!!
Ha csaj lennék, bepállasztanám a phuntzeemat, megnöveszteném a szőrt rajta, meg a hónaljkutyát is.
Nem mosnék fogat, zabálnék valami fokhagymásat, meginnék két doboz sört, hogy böfögjek és lesmárolnám, illetve nekisenék szexelési céllal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!