Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? (lécci olvassátok el)

Mit tegyek? (lécci olvassátok el)

Figyelt kérdés
a nővérem 26 éves túl van egy váláson és van egy 15hónapos gyereke talált egy uj hapsit és csak este meg hozzá de vezény szóra multkorjában voltam a hapeknél bevolt rúgva és ugy viselkedett vele mint egy ribancal minden este meg hozzá régebben nekem kelett este altatni a gyereket de anyum rászolt és ő altatja úgy viselkedik mintha k*rva lenne nagyon szégyellem az előző vállásából a férje is fél cigány volt;(minden este 9-10 körül meg el és anyum csak 12-ig engedi amikor be volt rúgva a hapsi azt elmondtam anyumnak és természetesen elmondta a nővéremnek és most rá se merek nézni mert szerinte hazudok
2009. aug. 3. 12:59
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
MOST nálunk laknak de anyum azt mondta őt nem érdekli ha ilyen dolog amit én láttam mégegyszer előfordul mehet a háztól mert munka helye már van
2009. aug. 3. 13:36
 12/19 anonim ***** válasza:
84%

az én nővérem ugyanilyen. 23 éves és van egy 2 éves kislánya. Minden fontosabb neki,mint a gyereke,és az én anyum is hiába tiltja meg h elmenjen itthonról,akkor is elmegy. Megy bulizni meg piálni,és ugy viselkedik mint vmi ribanc. Ez nekem is tzök lgő,mert már megszoltak miatta h ha a nővérem ilyen,akkor biztos én is. A gyereket meg nem mi kértük h szülje meg,és ha már meg szülte akkor maradjon itthon vele. Ráér még a bulizással szerintem. De meg ha egyszeri alkalom lenne,még szivesen be is segítenénk neki h vigyázunk a gyerekre had kapcsolodjon ki,de nem. Minden este megy vhova,és jobb esetben vki itthon h vigyázzon a gyerekre,vagy elviszi az apjához. De volt már olyan is h ő kocsmázott a gyerek meg tök egyedül itthon volt.

Nem anyám vagy az én felelösségem vigyázni a gyerekre,és 3 muszak mellett semmi idegzete egyinknek se megtenni. tesóm nem dolgozik,de nem csinéál meg semmit még itthon se... mondom minden fontosabb neki mint a gyereke. A multkor a volt párja mondta neki h szedje össze a gyerek cuccait,mert el viszi és nem hozza vissza. Este elment buliba és délelött 11kor jött meg. addig eszébe se jutott h van neki egy gyereke,és mikor még igy félrészegen hazajött vidáman pakolgatott össze a gyereknek. Délután mikor jött a srác a cuccokért,akkor mondta h "hozd vissza a gyerekem" Ja mondjuk neki,ilyenkor jut eszedbe h van. és elötte?

Mi már ott tartunk h beszélünk az apával h tényéleg vegye magájoz a gyereket ha a tesóm nemváltozik meg

2009. aug. 3. 13:43
 13/19 A kérdező kommentje:
mi is ada adnánk az apjának csak az apja félcigány annak meg nem szivesen
2009. aug. 3. 13:49
 14/19 anonim ***** válasza:
83%

13:35 ös!

13: 43as vagyok. sajnos,mindenképpp bele kell szolni mert ha náluk lakik,akkor ezáltal az ő életüket is megnehezíti...Ráadásul a viselkedésével,a többiekre is rányopm egy bélyeget.

nálunk is ez a helyzet,de mi még kitenni se tudjuk,mert se melo helye,se semmilye csak a tartozásai... és mégis csak ő is anya gyereke... nem teheti ki csak ugy az utcára... meg hát nézzük a gyereket is,h neki akármennyire nem foglalkozik vele,de az anyja a mindene

2009. aug. 3. 13:50
 15/19 anonim ***** válasza:

13.43-as vok

A tesóm gyerekének is az apja a félcigány,de nála mégis jobb helye lenne a gyereknek,mert ő legalább foglalkozna vele,meg ott a nagyszülök se dolgoznak,tehát ha a srác,elmenne este vhova meg van oldva a felügyelet. Mondjuk ő nem is sokat jár szórakozni,csak KB: 2 havonta egyszer... na mindegy.

Meg persze mondjuk nekünk semmi bajunk sincs a cigányokkal,meg a félcigányokkal. Főleg nem a sráccal meg a családjával,mert nagyon rendes ember

2009. aug. 3. 13:52
 16/19 anonim ***** válasza:
én szigorúbb lennék anyukádnál. első lépésben megmondanám tesódnak,hogy felnőtt nő,van munkahelye,pénze,nem használhatja a telefonomat,külön kajáljon,szálljon be a rezsibe. megmondanám,hogyha a gyerekkel nem foglalkozik legalább heti 3 napot éjszakával együtt,akkor a felügyeleti jogát a gyereknek átveszem tőle és ezt jogilag is elintézem. Bíznék benne,hogy ettől észhez tér,de nem engednék semmi pénzért az anyagi részéből, külön embernek kezdeném kezelni. ha sokáig nem változtat megkérném,hogy költözzön el albérletbe. felnőtt ember.
2009. aug. 3. 14:56
 17/19 anonim ***** válasza:

Egy picit próbálj meg figyelni,ha már nem is helyesen,ahogy egy előző válaszoló kérte,de legalább úgy írj,hogy lehessen érteni.

Borzasztó összevisszaság amit leírtál,s a többi váalaszodban is a szavakat mintha csak úgy odaömlesztetted volna.

Bocs,nem akartam kötekedni,csak figyelmeztetni,hogy eléggé érthetetlenül írsz.

Ami meg a kérdésed illeti,talán beszélni kéne a nővéreddel,hogy 26 évesen,15 hónapos gyerekkel szerintem felelősségteljesebbnek kéne lenni,nem lepasszolni a gyereket a nagyszülőkhöz,aztán menni pasizni.Ez nem megoldás.

Mi lesz később,ha a gyerek nőni kezd?A nagyijét fogja anyunak szólítani?

Exz nem jó,ha ide leírtad,elmondhatod neki is a véleményed,adj neki tanácsot.

2009. aug. 3. 19:33
 18/19 anonim ***** válasza:
Kérlek szépen, tagold a mondataidat, mert így egyszerűen nem érthető. Tisztelj meg bennünket azzal, hogy igényesen írsz és fogalmazol. Köszi. Ja, a lepontozás engem nem izgat.
2009. aug. 4. 16:48
 19/19 A kérdező kommentje:
nagggyyonnn köszönöm a válaszokat de anyum r*hadt mérges lett mert egyik este úgy felidegesített hogy valami pánik vagy ideg rohamom volt majdnem ügyeletet kellett hívni és utána kicsit jobban lettem a gyereke aludt és elkezdett gúnyosan dumálni hogy csak színlelek és milyen hülye vagyok és megint úgy felment nálam a pumpa hogy nem kaptam levegőt úgyhogy anyum adott is egy fél nyugtatót úgy tudtam lenyugodtam
2009. aug. 6. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!