Mit tegyek? (lécci olvassátok el)
az én nővérem ugyanilyen. 23 éves és van egy 2 éves kislánya. Minden fontosabb neki,mint a gyereke,és az én anyum is hiába tiltja meg h elmenjen itthonról,akkor is elmegy. Megy bulizni meg piálni,és ugy viselkedik mint vmi ribanc. Ez nekem is tzök lgő,mert már megszoltak miatta h ha a nővérem ilyen,akkor biztos én is. A gyereket meg nem mi kértük h szülje meg,és ha már meg szülte akkor maradjon itthon vele. Ráér még a bulizással szerintem. De meg ha egyszeri alkalom lenne,még szivesen be is segítenénk neki h vigyázunk a gyerekre had kapcsolodjon ki,de nem. Minden este megy vhova,és jobb esetben vki itthon h vigyázzon a gyerekre,vagy elviszi az apjához. De volt már olyan is h ő kocsmázott a gyerek meg tök egyedül itthon volt.
Nem anyám vagy az én felelösségem vigyázni a gyerekre,és 3 muszak mellett semmi idegzete egyinknek se megtenni. tesóm nem dolgozik,de nem csinéál meg semmit még itthon se... mondom minden fontosabb neki mint a gyereke. A multkor a volt párja mondta neki h szedje össze a gyerek cuccait,mert el viszi és nem hozza vissza. Este elment buliba és délelött 11kor jött meg. addig eszébe se jutott h van neki egy gyereke,és mikor még igy félrészegen hazajött vidáman pakolgatott össze a gyereknek. Délután mikor jött a srác a cuccokért,akkor mondta h "hozd vissza a gyerekem" Ja mondjuk neki,ilyenkor jut eszedbe h van. és elötte?
Mi már ott tartunk h beszélünk az apával h tényéleg vegye magájoz a gyereket ha a tesóm nemváltozik meg
13:35 ös!
13: 43as vagyok. sajnos,mindenképpp bele kell szolni mert ha náluk lakik,akkor ezáltal az ő életüket is megnehezíti...Ráadásul a viselkedésével,a többiekre is rányopm egy bélyeget.
nálunk is ez a helyzet,de mi még kitenni se tudjuk,mert se melo helye,se semmilye csak a tartozásai... és mégis csak ő is anya gyereke... nem teheti ki csak ugy az utcára... meg hát nézzük a gyereket is,h neki akármennyire nem foglalkozik vele,de az anyja a mindene
13.43-as vok
A tesóm gyerekének is az apja a félcigány,de nála mégis jobb helye lenne a gyereknek,mert ő legalább foglalkozna vele,meg ott a nagyszülök se dolgoznak,tehát ha a srác,elmenne este vhova meg van oldva a felügyelet. Mondjuk ő nem is sokat jár szórakozni,csak KB: 2 havonta egyszer... na mindegy.
Meg persze mondjuk nekünk semmi bajunk sincs a cigányokkal,meg a félcigányokkal. Főleg nem a sráccal meg a családjával,mert nagyon rendes ember
Egy picit próbálj meg figyelni,ha már nem is helyesen,ahogy egy előző válaszoló kérte,de legalább úgy írj,hogy lehessen érteni.
Borzasztó összevisszaság amit leírtál,s a többi váalaszodban is a szavakat mintha csak úgy odaömlesztetted volna.
Bocs,nem akartam kötekedni,csak figyelmeztetni,hogy eléggé érthetetlenül írsz.
Ami meg a kérdésed illeti,talán beszélni kéne a nővéreddel,hogy 26 évesen,15 hónapos gyerekkel szerintem felelősségteljesebbnek kéne lenni,nem lepasszolni a gyereket a nagyszülőkhöz,aztán menni pasizni.Ez nem megoldás.
Mi lesz később,ha a gyerek nőni kezd?A nagyijét fogja anyunak szólítani?
Exz nem jó,ha ide leírtad,elmondhatod neki is a véleményed,adj neki tanácsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!