Mit tegyek? (lécci olvassátok el)
Figyelt kérdés
a nővérem 26 éves túl van egy váláson és van egy 15hónapos gyereke talált egy uj hapsit és csak este meg hozzá de vezény szóra multkorjában voltam a hapeknél bevolt rúgva és ugy viselkedett vele mint egy ribancal minden este meg hozzá régebben nekem kelett este altatni a gyereket de anyum rászolt és ő altatja úgy viselkedik mintha k*rva lenne nagyon szégyellem az előző vállásából a férje is fél cigány volt;(minden este 9-10 körül meg el és anyum csak 12-ig engedi amikor be volt rúgva a hapsi azt elmondtam anyumnak és természetesen elmondta a nővéremnek és most rá se merek nézni mert szerinte hazudok2009. aug. 3. 12:59
1/19 anonim válasza:
A nővéred 26 éves múlt és anyátok 12 -ig engedi el ? Mi az hogy egy 26 éves felnőtt nőnek időben haza kell mennie anyuka szavára ? Beszélj a nővéreddel hogy nem jó ahogy éli az életét azt kész.Nem szólhatsz bele más életébe te sem meg anyátok sem.Ha neki jó így jó majd úgyis nagyot koppan.Annyit tehetsz hogy a kisbabával foglalkozol legalább ő ne szenvedje meg az anya felelőtlenségét.Én 18 vagyok és anyám nem szól bele az életembe oda megyek addig amíg akarok .
3/19 anonim válasza:
Előző vagyok: először is tanulmányozd a magyar helyesírás szabályait!
4/19 anonim válasza:
Az első hozzászóló nem érti a lényeget (valószínű, hogy azért is ilyen "jó" a helyesírása, mert a szülei nem korlátozták semmiben). Nagyon jól teszed, hogy érdekel a családod sorsa. Ezen nincs semmi megvetni való. Azzal ne törődj, hogy azt hiszi a nővéred, hogy hazudsz, ha egyszer a pasi tényleg be volt rúgva, ugyanis gondolom, hogy nem ez volt az első meg utolsó alkalom és a nővéred is megtapasztalja majd, hogy milyen ember a párja. Próbáljátok meg a babát nevelni, az anyja úgysem eléggé felelős, hogy ezt megtegye. Szóval legalább a gyerek ne szívjon az anyja miatt. A nővéred pedig majd tanul a saját kárán. Vele semmit sem tudsz kezdeni...látod, hogy a válásából sem tanult.
5/19 A kérdező kommentje:
első válaszolónak anyumnak nem kellemes10percenként fel kelni és a gyerekkel foglalkozni ő nem 18-16 éves hogy bárhova elmehet mert anyum na másik 17 éves nővéremnek meg engedi hogy el menjen bulizi bármeddig csak szóljon de ő család anya ott a gyerek és mindenki azon röhög hogy este kilneckor már megint meg és 2 naponta nem nagyon "beszélgetni"szokott az ember mert a család szerint másért meg oda és boccs a hejtelen irásért
2009. aug. 3. 13:23
6/19 A kérdező kommentje:
a válásból tényleg nem tanult de a pasi nincs berúgva szval nem alkoholista csak annyira bunkó vele hogy ha eszik valamit nála azt úgy kérdezi meg hogy:mi a f*sz zabálsz ?nálunk nem ilyen anyum elött ül a fotelben mint a jó kisfiúk;(
2009. aug. 3. 13:26
7/19 anonim válasza:
Huhh várj nem értek semmit.
Akinek van egy 15 hónapos gyereke ne menjen el hajnalig szórakozni. Én még éjfélig se engedném el. Azért szülte a gyereket hogy foglalkozzon vele, nem nektek és nem anyukádnak szülte a gyereket.
Nem értem mi a valódi kérdés. mindenképp nővéreddel kellene beszélni hogy ne a pasizás legyen az első, hanem a gyerek. Olyan férfi aki rib@ncként meg k*rvaként kezeli a nővéredet, nem túl jó választás. Ha alkesz, az még rosszabb.
8/19 A kérdező kommentje:
ja és a 2 nap között ANYUM telefonján kb. 6000 a számla
2009. aug. 3. 13:28
9/19 A kérdező kommentje:
az igazi kérdés mit tegyen a család hogy ne k*rválkodjon állandóan és a gyerekével foglalkozzon kül.anyukám nem tud neki parancsolni mert kivágja a hisztit és nem lehet neki meg magyarázni kül a családban mindenki normális a bátyámnak van munkahelye dolgozik a másik nővérem 5-ös tanuló fő sulira készül de nem is stéber én meg tök jó suliba járok én is jó tanuló vagyok csak ő ilyen H*LYE
2009. aug. 3. 13:32
10/19 anonim válasza:
Nem tudom, talán jobb lenne nem beleszólni az életébe. Felnőtt, sajnos azt tesz amit akar :(
Ha k*rválkodni akar, megteheti. :S Felelőtlenség volt hogy gyereket szüljön ha nem foglalkozik vele.
(Ha az én nővérem ilyen lenne, anyám tuti felpofozná..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!