Igaza van ennek a lánynak, tényleg mi vagyunk a hibásak?
Figyelt kérdés
Történt,hogy a társaságunkból az egyik fiúnak megházasodott a bátyja. Mivel mindannyian jóba vagyunk a bátyjával is,természetesen hivatalosak voltunk. Az esküvő nagyon szép volt,meg minden,csak aztán jött a cink. A buli végére 3 fiú(köztük az én barátom és a vőlegény is) olyan szintre itta magát,hogy konkrétan a földön fetrengtek,úgy kellett hazaszállítani őket. Ok,szerintem ez még nem is olyan nagy gond,elvégre buli volt. Csak aztán az esküvő végén odajött hozzánk (a legjobb barátnőm is ott volt,az ő barátja volt a harmadik italpusztító) a menyasszony,hogy "még is hogy képzeljük,hogy hagytuk a pasijainkat ilyen mélyre süllyedni,mert tuti,hogy ők rángatták bele a Tomit(vőlegény) is,mert ő soha nem ivott ennyit" tötötötötööööö. Konkrétan minket okolt,amiért az uracskája nem bírt magával,és magába öntötte a viszki-készletet. Szerintetek igaza van,és tényleg nekünk kellett volna odafigyelni a fiúkra??? Írjatok,kérlek :///2012. szept. 26. 16:49
11/18 anonim válasza:
Nézd Kérdező, mivel házasságot Magyarországon ezidőtájt nagykorú, cselekvőképes emberek köthetnek, nyilván az ifjú férj is közéjük tartozik. Innentől meg a saját cselekedeteiért önmaga a felelős. Egy lagziban nyilván nem lehet elzárni a piát, tehát, ha nincs önkontrollja, így járt, sikeresen leégette magát a vendégek előtt. Kellemetlen, meg ciki, de nem ritka és nincs benne nagy dráma... (és még mindig jobban járt a menyasszony, mint az én egyik ismerősöm esküvőjén, ahol nem elég, hogy tajtrészegre itta magát az ifjú férj, de még rá is nyomult az egyik koszorúslányra - bár az inkább ilyen nyomulás-karikatúra volt szanalmas.hu módra... járni se tudott egyenesen, nem hogy érdemben nyomulni...)
12/18 anonim válasza:
Persze, hogy kiborult a menyasszony a "felnőtt" férje nem ismeri a mértéket főleg a nagy napon :D
Nem vagy bébicsősz, hogy vigyázz rá vagy dirigálj a pasidnak. Mondjuk én biztos szóltam volna neki, hogy szerintem eleget ivott már és, hogy esküvőn van vegye észre hogyan viselkedik.
13/18 anonim válasza:
szerintem nem a ti hibátok volt, mi az, hogy "hagytátok őket" lerészegedni... én soha nem mondom meg a barátomnak mit csináljon
14/18 anonim válasza:
még is hogy képzeljük,hogy hagytuk a pasijainkat ilyen mélyre süllyedni,mert tuti,hogy ők rángatták bele a Tomit(vőlegény) is,mert ő soha nem ivott ennyit"
xDDD
Ennyi erővel ő miért hagyta a férjét? Ugyanannyi közötök van ehhez, mint a menyasszonynak...:-D
15/18 anonim válasza:
Marmint, hogy neked kellett volna vigyazni az o hites tarsara?? Ugyan. A valaszt te is tudod a kerdesre...
16/18 anonim válasza:
Ez Tomika hibája,és őt minősíti.Ezen nincs is mit ragozni.
17/18 anonim válasza:
Talán a menyasszony szólhatott volna a saját párjának, hogy ne igyon annyit. Mi esküvőnkön is előre szóltam a férjemnek, hogy majd azért ésszel igyon, mondta, hogy ez természetes. A végén én voltam brutálisan másnapos, neki semmi baja nem volt :D
18/18 anonim válasza:
Most miért lettem lepontozva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!