Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám azt akarja hogya pénze...

Anyám azt akarja hogya pénze miatt legyek valakivel de beleszerettem másba! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Volt vagyis van egy barátom 3éve nem rég elment külföldre dolgozni addig szép és jó volt minden de jöttel a csajozásai amivel úgy éreztem megaláz,pár hete megismertem egy fiút akivel nagyon jól érzem magam de anyu nem engedi hogy új barátom legyen, azt akarja hogy a másikkal legyek, hogy legyen pénz, hogy ne keljen nélkülöznöm mèg ha csajozik és nem is törődik velem!

A mostani srácnak elmondtam mindent, mostmár szerintem nem is érdeklem hiába szeret, de akkor sem dobhatom ki a régit mert anyu terrorba tart! Megőrülök, cikáznak a gondolataim! :(

2012. szept. 25. 22:56
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

soha nem szabad egy nőnek arra apellálnia, hogy majd eltartják. történhet bármi. válás, betegség, halál. meg kell tudnunk állni a saját lábunkon is, ha oda kerülünk esetleg. (bár nem kívánok senkinek sem rosszat)

pénzért pedig nem szabad együtt lenni senkivel, aki nem jó hozzánk. ezzel csapdába kerülsz. kitartott leszel és megalázott, és nem fogsz tudni szabadulni. szép és jó, ha az ember talál valakit, aki szereti, megbecsüli, és még emellett jól is keres. de akkor sem szabad elkényelmesedni, nem tanulni, nem képezni magunkat (még ha nem is dolgozunk éppen)

anyukádra pedig ne hallgass, azzal legyél akit szeretsz. ha az a másik fiú rossz hozzád, hagyd el. ennyi

2012. szept. 28. 15:44
 22/22 anonim ***** válasza:

"Sajnos nem tekint rám önálló lényként, mindig is fura volt! "

EZ a baj. Az összes többi, ami szóba került itt, csak ennek a folyománya.

Mit tanulsz, hol? Milyen végzettséged lesz?

Van az iskolában pszichológus, életmódtanácsadó, védőnő, tanárok, társak, akik lelkileg támogatni tudnának Téged a leválásban és az önbizalomnövelésben?

2012. okt. 14. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!