Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleszerettem. Mit csináljak?

Beleszerettem. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

3 hete az egyik lány ismerősöm megkért, hogy vigyem el az ország másik végébe mert dolga van. Jött velünk egy másik csaj akivel még soha nem beszéltem. A csaj haverom nem jött velünk vissza úgyhogy ketten maradtunk, azt hittem hogy majd 6 órán keresztül csak szótlanul nézni fogunk előre. De nem, szinte mindenről beszéltünk és rájöttem, hogy nagyon aranyos lány. Nagyon sokat beszélgettünk és egy csomót nevettünk, és egy párszor el is tévedtünk. Azóta már sokat beszéltünk neten keresztül és a csaj akit elvittünk áthívta magához pár haverját és az a lány is ott volt. Egész este együtt voltunk és nagyon jó volt. Gyönyörű lány. Tökjó lenne eddig de nekem van egy barátnőm akivel mostanában sokat veszekszünk. Rájöttem, hogy nem vagyok vele boldog mert állandóan hisztizik és nem jó neki semmi ráadásul mindig én vagyok a hibás mindenért. Nem tudom, hogy a másik lánynak mi rólam a véleménye, de nekem az jött le, hogy szeret velem lenni. Az nagyon gáz ha szakítok a barátnőmmel és utána összejövök azzal a lánnyal ha ő is akarja? Mit csináljak?

21/F

2012. aug. 7. 13:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
14%
Mindkettőre nincs időd?
2012. aug. 7. 13:56
 2/15 okoska31 ***** válasza:
98%

növessz gerincet. állj a mostani elé, mond meg, hogy vége.

az új csajt pedig hívd el igazi randira.

max. két szék közé esel, de kockázat nélkül nincs győzelem..

2012. aug. 7. 13:57
 3/15 anonim ***** válasza:
51%

Na b+, de hülye vagyok, most lepontoznak a csajok.

Mindig elöbb küldöm el a hozzászólást minthogy gondolkodnék:-(

Ne szólj szám, nem fáj fejem.

2012. aug. 7. 13:58
 4/15 anonim ***** válasza:
97%

A barátnőddel nem érzed jól magad, szakítasz, majd összejössz (remélhetőleg) egy másik lánnyal.

Teljesen korrekt eljárás.

Ha a jelenlegivel úgy érzed, hogy nem érdemes/nem akarod a kapcsolatot javítani, akkor az a legkorrektebb, ha kilépsz abból a kapcsolatból.

Reméljük a másik lánnal több szerencséd lesz :-)

Hajrá!

2012. aug. 7. 13:59
 5/15 anonim ***** válasza:
93%
Ha annyira sz*r a kapcsolatotok a barátnőddel nem értem iért szenvedtek, szakítsál vele /jó mondjuk ebből lehet, hogy nem szűrűdik le úgy gondolom, hogy nincs értelme a szünetnek, tehát ha problémánk van akkor oldjuk meg de ne szünettel mert utána nem olyan lesz de.../ ha annyira nemn működik akkor ne húzd tovább. A másik lányhoz meg annyi a véleményem, hogy én nem látok ebbe bele teljesen csak amennyire te leírtad. Ha úgy érzed, hogy vele működne és ő is akarja akkor hajrá.
2012. aug. 7. 13:59
 6/15 anonim ***** válasza:
2012. aug. 7. 14:06
 7/15 anonim ***** válasza:
93%
Ha már nem szereted a lányt,dobd ki,kényelmesebb életed lesz a hisztijei nélkül.Ennek az újnak meg ne rögtön vágd hozzá,hogy járnál-e velem,hanem először hívd el étterembe,vigyél neki virágot,menj vele moziba......Ha nem kellesz neki,hamar meg fogja mondani,hogy maradjunk csak barátok,ha meg te is tetszel neki (azaz nem mond ilyet) akkor egy idő kérdezd meg ezt tőle,de legalább 3-4 randi legyen a kérdés előtt.Addig is jobban megismered.
2012. aug. 7. 14:20
 8/15 anonim ***** válasza:
62%

Szia.

Hát én azt csinálnám, hogy megpróbálnám megtudni a másik lánytól, hogy-hogy tekint rám, vagy nem-e tetszem neki. Vagy azt a lányt kérdezném meg, aki a közös barátotok, hogy nem-e tud valamit. :)

És megkapnád a választ és akkor a szerint cselekednél.:)

Mondjuk.... a mostani barátnődet hagyd ott szerintem, ha van esély a másik lányra, ha nincs... :) Ez már csak megszokás.:)

Remélem segítettem.

18/F

2012. aug. 7. 14:20
 9/15 anonim ***** válasza:
93%
Igy kezded beleszerettem.. Zard le az elozo kapcsolatodat minel hamarabb es probald meghoditani a kiszemeltet. De mindenkeppen eloszor lepj ki a jelenlegi kapcsolatodbol!
2012. aug. 7. 14:30
 10/15 anonim ***** válasza:
93%
Teljesen függetlenül ettől az új lánytól, ha már a szakításon gondolkozol, tedd meg. Előbb-utóbb úgyis ez lesz a vége, mert ha a jelenlegi barátnőddel akarnál lenni, más lányhoz nem tudnál vonzódni.
2012. aug. 7. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!