Beleszerettem. Mit csináljak?
3 hete az egyik lány ismerősöm megkért, hogy vigyem el az ország másik végébe mert dolga van. Jött velünk egy másik csaj akivel még soha nem beszéltem. A csaj haverom nem jött velünk vissza úgyhogy ketten maradtunk, azt hittem hogy majd 6 órán keresztül csak szótlanul nézni fogunk előre. De nem, szinte mindenről beszéltünk és rájöttem, hogy nagyon aranyos lány. Nagyon sokat beszélgettünk és egy csomót nevettünk, és egy párszor el is tévedtünk. Azóta már sokat beszéltünk neten keresztül és a csaj akit elvittünk áthívta magához pár haverját és az a lány is ott volt. Egész este együtt voltunk és nagyon jó volt. Gyönyörű lány. Tökjó lenne eddig de nekem van egy barátnőm akivel mostanában sokat veszekszünk. Rájöttem, hogy nem vagyok vele boldog mert állandóan hisztizik és nem jó neki semmi ráadásul mindig én vagyok a hibás mindenért. Nem tudom, hogy a másik lánynak mi rólam a véleménye, de nekem az jött le, hogy szeret velem lenni. Az nagyon gáz ha szakítok a barátnőmmel és utána összejövök azzal a lánnyal ha ő is akarja? Mit csináljak?
21/F
"ha a jelenlegi barátnőddel akarnál lenni, más lányhoz nem tudnál vonzódni"
A nők és az ő gondolataik.
Lány vagyok, de hasonló helyzetben voltam én is.
Ráébredtem, hogy ha egy másik fiuval kellemesebben érzem magam, mint a párommal ott már gond van. Ezt megbeszéltem a párommal és elváltak útjaink. Utána elmentem randizni ezzel a bizonyos fiuval. Nem lett belőle kapcsolat... de nem voltam boldogtalan, hogy egy randiért kiléptem az előző kapcsolatomból. Utána felszabadultnak éreztem magam :) Egy évig egyedül voltam és nagyon boldog, majd rátaláltam a jelenlegi páromra, akivel 3 éve boldogak vagyunk...
Szóval én azt tanácsolom, hogy vess véget a "biztos rosznak" és ugorj fejest a bizonytalanba :D
Pont akartam írni, hogy kedves red4me mekkora primitív, de minamellett, hogy első válasza valóban az, a 11-es válaszával teljesen egyetértek!
"ha a jelenlegi barátnőddel akarnál lenni, más lányhoz nem tudnál vonzódni"
Ilyen féfi nics (meg nő sem), kár ezzel álltatni magát az embernek, illetve nem is kell :)
Ha az én férjem soha semmilyen körülmények között nem vonzódna más nőkhöz, akkor nem lennénk együtt, mert vagy hazudna vagy nem lenne normális :D
Kérdező, egy hosszabb párkapcsolat ezzel jár, kiváncsi vagy másra is, ez teljesen normális. Én a párhuzamos dolgoknak nem vagyok a híve, így szerintem szakíts és próbálkozz a másik lánnyal.
(megjegyzem, hogy én 21 évesen hulla szerelmesen voltam még együtt a középiskolai párommal, azóta volt több kapcsolatom is, most meg egy férjem és két gyerekem 33 évesen, tehát jól is végzödhet ez...)
Micsinájjak, micsinájjak! Nem tudod, mit kell csinálni egy szimpatikus csajjal?!
OMFG!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!