Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám azt akarja hogya pénze...

Anyám azt akarja hogya pénze miatt legyek valakivel de beleszerettem másba! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Volt vagyis van egy barátom 3éve nem rég elment külföldre dolgozni addig szép és jó volt minden de jöttel a csajozásai amivel úgy éreztem megaláz,pár hete megismertem egy fiút akivel nagyon jól érzem magam de anyu nem engedi hogy új barátom legyen, azt akarja hogy a másikkal legyek, hogy legyen pénz, hogy ne keljen nélkülöznöm mèg ha csajozik és nem is törődik velem!

A mostani srácnak elmondtam mindent, mostmár szerintem nem is érdeklem hiába szeret, de akkor sem dobhatom ki a régit mert anyu terrorba tart! Megőrülök, cikáznak a gondolataim! :(

2012. szept. 25. 22:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
59%

anyukádnak abban igaza van, hogy ha elmész a gyárba dolgozni, akkor nem fogsz tudni tanulni. Ezek szerint anyukád nem tud téged eltartani, nem tudja fizetni a sulidat, és a kiadásokat, és ezért ragaszkodik a régi hapsidhoz. Egyébként a pasi nálatok lakott amíg kiment külföldre? nem hinném. És küld pénzt? vagy nem igazán értem miért lenne neked most hasznod abból ha vele maradnál. Ha meg kint van külföldön, akkor anyádnak miért kell egyáltalán tudni arról hogy szakítasz-e vele. Vagy miért kell tudnia az új pasiról. Az új pasi hol lakik? gondolom te is tudsz menni hozzá.

Abban is igaza van anyádnak, hogy az új pasi se életbiztosítás. Magadnak kell megteremteni azt hogy el tudd tartani magad. a pasik mellékesek. Ehhez meg nem árt tanulni. Úgyhogy azt a megoldást kell választani ami biztosítja a tanulásodat. Mellesleg senki se mondta hogy te legyél hűséges a kujon pasidhoz. Anyád csak azt mondta, hogy jól jön a pénze :) de ha nincs itt, és mégis küld pénzt, akkor gondolom arra gondolt hogy fogadd el. A régi pasinak se kell mindent tudnia. különösen ha nincs itt. megcsalt téged, nem is egyszer, akkor mit vár... az újjal meg majd alakul, de egy darabig akkor se mondhatod komolynak. És valószínű anyád arra gondolt, ha becsületesen játszol és elküldöd a régit, az új meg egyáltalán nem biztos, akkor itt maradsz pénz nélkül meg pasi nélkül. És még tanulni se tudsz... Ami valljuk be, valószínű így lesz. Azt kell mérlegelned, hogy a gyári meló nélkül tudsz-e tanulni, anyád eleget keres-e ahhoz, meg saját diákhitellel elvagy-e, vagy nem elég. Vagy netán az új pasihoz oda tudsz-e költözni. Bár ez nem túl jó ötlet. pár hét múlva ha kirak, mihez kezdesz. ugye...

szóval szerintem anyádnak se kell mindent tudni, a régi pasinak se meg az újnak se. aztán alakulnak a dolgok.

2012. szept. 26. 09:53
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Na most ezen felcsesztem magam, és nem anyád miatt, hanem mert ennyire idióta vagy! Anyád mit csinál ha összejössz a másik sráccal?! Megölet téged vagy mi? Mi az hogy terrorban tart? Mi az hogy nem enged el dolgozni? A munkával egyébként még egyet is értenék..lehet én sem engednélek el, hiszen 12 órás gyári munka mellett nem igazán tudsz tanulni, de ez most mellékes ebben az esetben. Szóval sz*rd le magasból hogy anyád mit akar. Nem neki kell együtt lennie a sráccal. Én már régen beolvastam volna neki.
2012. szept. 26. 10:20
 13/22 A kérdező kommentje:

Na most az a fejlemény hogy megpróbâlom a melót, mondtam ezt a réginek is aki azt mondta nekem mint valami lotyónak hogy ne menjek dolgozni ad ø havi 80ezret mert hogy sok pasi van a gyárban! Na erre varrjak gombot!

20éves vagyok és mindig azt kell tenni amit anyám mond

2012. szept. 26. 11:28
 14/22 anonim ***** válasza:
77%
Nekem úgy tünik a saját nyálad nem tudod egyedül lenyelni.Talán nem véletlen anyád akar irányitani.
2012. szept. 26. 11:37
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
20 éves vagy.. Mi történik ha nem azt teszed, amit anyád mond? Nem, egyáltalán nem kell azt csinálnod, amit ő akar. Állj már a sarkadra! Épp itt volna az ideje. Vagy élj így tovább, ha neked ez jól esik, de akkor meg is érdemled!
2012. szept. 26. 12:21
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Na és TE mit akarsz? Kitartott lenni egy olyan mellett, akit nem is látsz, ráadásul jó eséllyel a hátad mögött megaláz vagy egy normális párkapcsolatot? Mi a fontosabb a pénz vagy a boldogságod? Vagy anyád boldogsága?

Nem tudom mit tanulsz, de ha egész embert kíván, akkor ne egy gyárba menj 12 órázni, hanem inkább vállalj diákmunkát. Apudnak mi a véleménye erről, mert róla nem írtál semmit.

2012. szept. 26. 12:29
 17/22 anonim válasza:
100%
már megbocsáss, de miaz, hogy "ottvan xy és küldje a pénzt?" Nemtudom hány éves vagy, de miért kéne a barátodnak bármilyen pénzt is küldenie feléd, ha nemis együtt laktok, meg semmi? Egyébként meg állj a sarkadra, mert a fejedre nő az anyád!
2012. szept. 27. 09:42
 18/22 anonim ***** válasza:
Akkor sem kellene a pénze miatt járnod valakivel, ha nem lennél szerelmes másba. Pláne ha meg is csal. Anyukádnak miért van ez a pénzmániás hozzáállása, sokat kellett nélkülöznie?
2012. szept. 28. 02:58
 19/22 anonim ***** válasza:
0%
ha melózni akarsz egy sz*r dokkmunkás mellett, hajrá. miért is akarnál könnyeden élni jól egy fix, jól kereső pali mellett gond nélkül?
2012. szept. 28. 03:21
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg mégis milyen jogon küld neked pénzt? Mert anyád kihisztizte nála? Ha jegyesek lennétek vagy házasok, akkor megérteném, hogy segít neked, de így nekem furcsa. Bár rendes tőle, hogy anyagilag támogat, de milyen áron? Te nem vagy belé szerelmes, akkor meg minek nyűglődni? A pénzért? annyit nem ér meg.
2012. szept. 28. 08:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!