Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg túl nagy kérés részemr...

Tényleg túl nagy kérés részemről, hogy legalább most ne menjen vidékre a barátaival?

Figyelt kérdés
Hamarosan szülök, a párom pedig megbeszélt egy hétvégi nosztalgiázós bulit a barátaival. Én megkértem, hogy ezt most hagyja ki, mert örülnék, ha nem lennék egyedül a hétvégén, erre megsértődött, hogy már annyira rákészült a bulira... Amúgy soha nem kérek ilyet és elég rosszul esik, hogy most úgy duzzog, mint egy kisgyerek.
2012. szept. 25. 08:05
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
94%

Ez durva.

Nekünk céges csapatépítés volt pár hete,egyik munkatársunknak a felesége 37.hétben volt. Csak miatta lett úgy szervezve hogy kocsival 20 perc alatt otthon legyen,éjszakára nem is maradt mint a többiek. (A főnök magától mondta hogy tekintettel rá,nem megyünk túl messze,senki nem háborgott)

Ha munkatársak vannak ennyire szolidárisak,barátok miért nem azok?

2012. szept. 25. 10:27
 22/31 anonim ***** válasza:
91%
Neked van igazad, akármikor megszülhetsz.Ezt a férjed nem fogja fel magától?
2012. szept. 25. 10:39
 23/31 anonim ***** válasza:
82%
Idióta pasi,úgy van vele hogy amegcsinálásánál volt fontos hogy ott legyen,megszületni már nélküle is megfog,aztán majd panaszkdhat itt a kérdező hogy bár van férje de egyedül neveli a gyerekeket...
2012. szept. 25. 10:41
 24/31 anonim ***** válasza:
84%
Háááááááát... nem tudom, hogy fogalmazzam meg a véleményed a párodról úgy, hogy nyomdaképes legyen. Az ilyen miért akar gyereket meg párkapcsolatot egyáltalán? Akinek a barátai ennyivel fontosabbak, mint a párja, hogy ennyivel a kiírt idő előtt is bulizni megy inkább vidékre... hát...
2012. szept. 25. 11:07
 25/31 anonim ***** válasza:
88%

Én kiverném a balhét a helyedben. Szülsz egy életben 2x vagy 3x, haverokkal meg lehet találkozni egy évben 52x. Felelőtlen az urad, és undorító amit művel.

A jövőre nézve azért ez elég durva, még akkor is, ha már van egy gyerek...

A helyedben kiverném a balhét, de utána elengedném, és abszolúte nem értesíteném ha szülnék, sőt, mindenkit aki mellettem lenne a szülésnél, megkérnék hogy ne szóljanak neki... majd leesik a tantusz, ha nem akkor, el kell gondolkodnod, hogy ez az élet megfelelő -e számodra!

2012. szept. 25. 12:01
 26/31 anonim ***** válasza:
65%
Megkérném a haverokat, hogy mondják le a bulit!
2012. szept. 25. 12:01
 27/31 anonim ***** válasza:
71%
Biztos, hogy ezzel az emberrel szeretnéd leélni az életed? Mi lesz később. Ha meg lesz a baba, akkor is a barátai lesznek a legfontosabbak neki, ha így duzzog, ahogy leírtad. Hiába van már egy gyereketek, ez az ember még nem nőtt fel ahhoz, hogy apa legyen!
2012. szept. 25. 12:35
 28/31 anonim ***** válasza:
90%

Az a baj, hogy mi hiába értünk egyet abban, hogy a férjed egy tapló amiért emiatt még duzzog is, sajnos az ő gondolkodása attól még nem fog megváltozni. Nem olyan fontos neki ez a szülés úgy látszik, én emiatt szerintem nagyon elkeserednék... mert hiábavaló ilyenkor a veszekedés, akkor csak muszájból maradna veled és nem azért mert ő is azt akarja. Ilyenkor nem hinném, hogy érdemes erőltetni.

Hagyd rá, menjen amerre akar, te pedig kezdj el gondolkozni azon, hogy biztosan jó apa lesz-e a férjed (ezt csak te tudhatod, mi innen nem).

2012. szept. 25. 13:23
 29/31 anonim ***** válasza:
87%
Erről a véleményem annyi,hogy arra van ideje,amire akarja,hogy legyen.Ha érdekli a családja,akkor nem megy el már az elején sem.
2012. szept. 25. 14:16
 30/31 anonim ***** válasza:
79%
Hétfőre vagy kiírva? Hát elég önző ötlet ez a részéről. Nem túl nagy kérés ez.
2012. szept. 25. 14:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!