Tényleg túl nagy kérés részemről, hogy legalább most ne menjen vidékre a barátaival?
Ez durva.
Nekünk céges csapatépítés volt pár hete,egyik munkatársunknak a felesége 37.hétben volt. Csak miatta lett úgy szervezve hogy kocsival 20 perc alatt otthon legyen,éjszakára nem is maradt mint a többiek. (A főnök magától mondta hogy tekintettel rá,nem megyünk túl messze,senki nem háborgott)
Ha munkatársak vannak ennyire szolidárisak,barátok miért nem azok?
Én kiverném a balhét a helyedben. Szülsz egy életben 2x vagy 3x, haverokkal meg lehet találkozni egy évben 52x. Felelőtlen az urad, és undorító amit művel.
A jövőre nézve azért ez elég durva, még akkor is, ha már van egy gyerek...
A helyedben kiverném a balhét, de utána elengedném, és abszolúte nem értesíteném ha szülnék, sőt, mindenkit aki mellettem lenne a szülésnél, megkérnék hogy ne szóljanak neki... majd leesik a tantusz, ha nem akkor, el kell gondolkodnod, hogy ez az élet megfelelő -e számodra!
Az a baj, hogy mi hiába értünk egyet abban, hogy a férjed egy tapló amiért emiatt még duzzog is, sajnos az ő gondolkodása attól még nem fog megváltozni. Nem olyan fontos neki ez a szülés úgy látszik, én emiatt szerintem nagyon elkeserednék... mert hiábavaló ilyenkor a veszekedés, akkor csak muszájból maradna veled és nem azért mert ő is azt akarja. Ilyenkor nem hinném, hogy érdemes erőltetni.
Hagyd rá, menjen amerre akar, te pedig kezdj el gondolkozni azon, hogy biztosan jó apa lesz-e a férjed (ezt csak te tudhatod, mi innen nem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!