Tényleg túl nagy kérés részemről, hogy legalább most ne menjen vidékre a barátaival?
Hétfőre vagyok kiírva. A vidék egy 3 órás vonatutat takar 0 térerővel, tehát még telefonálni is csak bajosan tudnék neki.
Már van egy gyermekünk, a páromat ez eddig sem akadályozta semmiben. A barátaival pedig hetente, néha kéthetente ülnek össze beszélgetni, sörözni. Ezt a bulit pénteken szervezték meg, a párom úgy volt vele, hogy a kicsi úgyis "csak" októberben születik, tehát egy szeptemberi nosztalgiázás még belefér (szerintem elfelejtette, hogy pontosan mikorra vagyok kiírva). Most a duzzogása alatt már azt is megkaptam, hogy ha most lemegy akkor biztos úgy intézem, hogy direkt a hétvégén szüljek... Na ezt a kijelentését végképp nem tudom hová tenni.
A fiunk esetében a szülés az első fájástól addig, hogy a kezembe fogjam, 2 óra volt, szóval még azzal sem nyugtathatom magam, hogy lesz ideje hazaérni, akkor arra is alig maradt ideje, hogy felhozza a taxiból a csomagokat. :)
Na ez így nagyon durva....
Nem, nem túl nagy kérés, sőt.
JA, hogy héfőre vagy kiirva? Akkor az előző válaszom visszavonom! (4es voltam)
Igenis maradjon otthon !! Ez magától is felfoghatná..
Bulizni máskor is tud, de életetek nagy pillanatáról lemaradna...
Ez a tüske életed végéig benned lenne..jogosan.
Felelőtlen,önző.
Ha kell, mutasd meg neki a hozzászólásokat.!
Haverokról is megvan a véleményem...1 bunkónak se jutot eszébe, hogy mondja neki, te most ne gyere,mert szül az asszony?? Ezek nem barátok...
Ilyen barátokhoz minek az ellenség?
Elolvastam a kiegészítő hozzászólásodat is.
Oké, hogy párod rákészült a bulira. De a gyerekére nem? Ez elég elszomorító dolog.
Bulizni még bulizhat százszor, ezerszer (legfeljebb nem az első időkben), ez a baba azonban csak egyszer fog a világra jönni.
Abszolút amellett vagyok mindig, hogy a családtagok ne korlátozzák egymást az értelmes keretek között zajló szórakozásban és ne akarjanak semelyik szerettükből otthonülő bútordarabot varázsolni.
Ez a helyzet azonban más. Teljesen jogos a kérésed. Sajnálom, hogy ennyire nem tudsz számítani a párodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!