Elvált anyukák nagy része miért olyan pasit keres, akinek nincs gyereke?
ez tény hogy az elvált anyukák jó része olyan pasit keres, akinek nincs gyereke.
nem értem miért. ha ő nem tudja elfogadni más gyerekét, mire fel az elvárás hogy az övét fogadja el más?
Hát igen, nagy igazságot mondtál ki.
Egyébként egyértelmű, h kettős mérce áll fent.
Ezek szerint én a kisrészbe tartozok. Én olyan férfit keresek, akinek van gyereke és (ez fontos elvárás) törődik is a saját gyerekével. Csak az ilyen férfinak hiszem el, hogy tudná szeretni az én fiamat is.
Koppantottam már le durván olyan pasit, aki szinte büszkén mondta, hogy az exe tőle aztán nem lát gyerektartást...
3as: nem lehet kellemes dolog befektetési szándékkal "társat" keresni.
nem hiányozna neked egy igazi kapcsolat?
Unokatesóm tapasztalatai alapján (aki konkrétan elvált anyukákra "vadászik") ezeknek a nőknek két dolog kellhet:
1, szex
2, egy balek, akivel kitartathatja magát és a gyerekét
Az egyedülálló férfi mindkét esetre alkalmasabb.
Hopp, ott a másik igazság, jól mondja unokatesód:)
Én is játszottam ezt egy darabig;)
Én nem tudom ez mennyire lenne tény.... biztos van ilyen is, de én konkrétan elvált apukát kerestem.
Aki nevelt már gyereket, annak nem kell külön elmagyaráznom, hogy pl. ha a gyerek szól, hogy pisilni kell, akkor AZONNAL meg kell állni.
Persze nem a gyerek körül forog a világ, de ha valaki bevállalta a kispurdét, akkor el kell fogadnia, hogy bizonyos idényei előbbre valóak a saját igényeknél.
Továbbá nem lehet bizonyos dolgokat trehányul kezelni, vannak dolgok, amik nem érnek rá, pl. ha nagy késsel szeletelek, akkor azt utána azonnal el kell rakni, és nem lehet csak úgy szanaszét hagyni mondván "majd elrakom", ha 110 centis kismanók garázdálkodnak a lakásban.
Szóval én azért keresek elvált apukát, mert sok alap dolgot nincs kedvem magyarázgatni, rengeteg olyan dolog van, amire az ember akkor jön rá, ha együtt él a gyerekekkel és megtapasztalja.
Ez az egyik ok, amiért nekem elvált apuka kell. A másik az, hogy nekem van már két gyerekem, nem akarok többet szülni. Ha gyerektelen férfival kezdek, lehet, hogy előbb-utóbb felmerül az igénye egy sajátra, ami érthető. De egy 2 gyerekes apuka valószínűleg már nem ragaszkodik ahhoz, hogy legyen közös gyerek.
Cserében viszont engem nem zavar, ha hétvégére elhozza a sajátjait, pár tányérral több kaja már nem oszt nem szoroz, a gyerekek agymenéseivel ("felkockázva kérem a répát, fúj spenótot nem eszek, gumicukrot akarok, borsó nélkül kérem a borsó levest") meg engem nem lehet kiborítani.
Talán azok az elvált anyák, akik gyerektelen férfit akarnak, azok azt várják el, hogy a férfi 100%-ban csak nekik szentelje magát és persze a pénzt is.
Mivel én megteremtem magamnak és a gyerekeimnek a szükséges anyagi feltételeket, nem is vagyok ráutalva egy férfira, hogy ne fizessen másfelé gyerektartást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!