Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elvált anyukák nagy része...

Elvált anyukák nagy része miért olyan pasit keres, akinek nincs gyereke?

Figyelt kérdés

ez tény hogy az elvált anyukák jó része olyan pasit keres, akinek nincs gyereke.

nem értem miért. ha ő nem tudja elfogadni más gyerekét, mire fel az elvárás hogy az övét fogadja el más?

2012. szept. 1. 11:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

kérdező az 5-ös válaszod nekem szólt. De nem értem, hogy ezt honnan szűrted le?

Mégis milyen befektetési cél?

Köszönöm eltartom magam és a gyerekem. Illetve gazdag szülők gyereke vagyok, bármikor kisegítenek a szüleim, ha megszorulok.

Olyan elvált apuka nem kell, aki a saját gyerekéről nem gondoskodik és erre büszke. Ezt írtam.

De igen egyébként kellene egy igazi társ. Keresek is, de még nem találtam megfelelőt. Eddig pár hónap után mindig kiderült, hogy másként képzeljük a jövőt így továbbra is csak keresek, egyáltalán nem adtam fel.

Te viszont egy rettenetesen frusztrált valaki lehetsz. Sajnálom.

2012. szept. 1. 14:34
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező:

"3as: nem lehet kellemes dolog befektetési szándékkal "társat" keresni. "

Félreértetted amit írt a válaszoló. Szerinted hogyan lehet megbízni egy olyan férfiban, aki a saját, előző kapcsolatából származó gyerekeit nem támogatja, nem foglalkozik velük?

Ez nem befektetési célú keresés, hanem egy olyan pár keresése, akinek fontos a család, van felelősségérzete.

Azért sem befektetési célú keresés ez, mert épphogy nem az anyagiak számítanak: sokkal jobb egy olyan férfi, aki esetleg sokat költ a korábbi kapcsolatából származó gyerekeire, sok időt tölt velük, mint egy olyan, aki büszke arra, hogy hogy kiszúrt velük, szinte semmi gyerektartást nem fizet.

2012. szept. 1. 14:45
 13/20 anonim ***** válasza:
74%
Azt is el tudom kepzelni, hogy azert, mert fel attol, hogy a pasi gyerekei talan nem jol jonnenek ki vele vagy a sajat gyerekeivel, igy szetrobbantanak a csaladot.
2012. szept. 1. 15:31
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

A férjem elvált, van egy gyereke. Nekem se korábbi házasság, se gyerek.

Nem volt szempont, hogy van-e gyereke valakinek, de ha már van, akkor az igen, hogy hogyan bánik vele.

Ugyanis én is szeretnék majd és ha valaki már leszerepelt apaként, akkor az nem vetít előre túl sok jót. Utólag azt mondom, hogy még jól is jártam, hogy láttam a férjemet apa szerepben is. Gondoskodó, figyelmes a gyerekével is, bármikor bármire ugrik - pedig a gyerek anyjával kifejezetten rossz a viszonyuk.

2012. szept. 1. 16:32
 15/20 A kérdező kommentje:

Csak nekem fura, hogy most arról próbáltok meggyőzni, hogy az elvált gyerekes anyukák gyerekes apukákat keresnek. Pedig ez az esetek többségében nem így van.

De nekem mindegy.

2012. szept. 1. 16:49
 16/20 anonim ***** válasza:
83%

"Csak nekem fura, hogy most arról próbáltok meggyőzni, hogy az elvált gyerekes anyukák gyerekes apukákat keresnek. "

Most mit írjunk???? Általánosítottál, aminek sem én, sem a környezetemben lévő elvált anyukák nem felelnek meg. Akkor nem tudok helyeselni, az én személyes tapasztalatom ennek ellent mond.

"Pedig ez az esetek többségében nem így van. "

Én azt nem tudom, hogy többség-e vagy sem. Te mire alapozod? Társkeresőn vagy mint elvált apa? Vagy ismersz két elvált anyukát és mind a ketten gyermektelen férjet keresnek?

2012. szept. 1. 18:06
 17/20 anonim ***** válasza:
miért az apukák a gyerekes anyukákra buknak? nekem ez új
2012. szept. 1. 23:34
 18/20 anonim ***** válasza:

"Én azt nem tudom, hogy többség-e vagy sem. Te mire alapozod? Társkeresőn vagy mint elvált apa? Vagy ismersz két elvált anyukát és mind a ketten gyermektelen férjet keresnek?"

Most mit játszod a hülyét?

Ez kb. olyan h "tényleg az anyának több esélye van megkapni a gyereket válás után?"

2012. szept. 2. 07:54
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem játssza a hülyét, hanem sok kérdező úgy tesz fel kérdést, mintha statisztikát tudna lobogtatni az igazáról...
2012. szept. 3. 10:32
 20/20 anonim ***** válasza:

Szerintem azért, mert a gyerekes apukákat elviszik az orruk elől a gyerektelen csajok, akik aztán sírnak, hogy "hétvégén már megint jönnek a pasim gyerekei láthatásra, nem tudunk programot tervezni". Itt gyakorin hányszor láttál olyan új feleséget, akinek már volt gyereke előző kapcsolatból?

A legjobb szerintem is az lenne, ha a gyerektelen pasik és gyerektelen csajok találnának egymásra, meg a gyerekes apukák és anyukák.

2012. szept. 4. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!