Anyukák! Akinek a gyereke otthon csak veled aludt el, vagy éjszaka is veled aludt, az oviba el tudott egyedül aludni?
...lehet furán fogalmaztam,de remélem értitek!
Kislányom szep-től kezdi majd az ovit,de csak akkor alszik el ha mellette fekszem.ez majd változik?
Írjatok légyszíves tapasztalatokat!Nagyon köszönöm!
Nálunk is mind a 4 gyerkőc velem, mellettem aludt el kicsinek. Egyiket se akartam átszoktatni az egyedül alvásra. Amíg nem aludtak el vagy melléjük feküdtem vagy csak ültem az ágyukon és simogattam, fogtam a kezüket. Az oviban viszont-gondolom, mert egészen más helyzet, én nem is voltam ott- minden gond nélkül aludtak. A kicsiok nagyon rugalmasan tudnak ám alkalmazkodni! Hamar el tudják választani az otthoni és a bölcsis, ovis dolgokat. Amíg egy kicsi mondjuk otthon csak a kiságyában tud elaludni, a bölcsiben gyönyörűen képes az ottani ágyon. Az ovisok is hamar megszokják az új helyzetet. Az óvónők nagy része meg nagyon szereti a kicsiket, segít, hogy zökkenő mentesen menjen a beszokás, akár oda is ülnek az ágy szélére, simogatják őket..
4 gyerekes óvónő anyuka
Sziasztok!Nagyon köszönöm,hogy írtatok,meg is nyugodtam!!:)))
Igen addig van még sok idő,változik addig sokat.
Kedves utolsó!Persze várom a fejleményeket,köszönöm addig is!
Szia!Nagyon köszönöm,hogy írtál.
Remélem azóta is zökkenő mentes az ovi,kicsit mostmár megnyugodtam.Köszi,minden jót!ÜDV!M:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!