Nagyon kellemetlen számomra, hogy a férjem hirtelen többszörösét keresi az én fizetésemnek. Hogyan tegyem ezen túl magam?
Kezdetben kb egyenlő volt a fizetésünk, aztán míg én itthon gyereket neveltem ő lépkedett a létrán. Én szakmailag csak kicsit vagyok előrébb mint 6 éve, ő viszont már szinte mindent elért.
Mit tegyek, hogy emiatt ne távolodjunk el egymástól?
Milyen iskoláskor? Nem 1 gyerek van, hanem 2, a kicsi lyukas szívvel született, vele 4 éve voltam itthon.
Különböző a szakmánk, nem irigykedek. Úgy érzem, nem vagyunk egy szinten, nem vagyok elég jó neki. Most, hogy újra dolgozok nagyon kevésnek érzem magam.
Na de miért ne lennél jó neki?
Feleséget választott, aki a gyerekei anyja!
Nem egy pénzkereső robotot.
Te azért maradtál otthon, mert a gyerekeiteket nevelted. Ennek olyan örömnek kellene lenni, ami pénzzel nem kifizethető. Most ő érezhetné magát ugyanígy a gyerekkel kapcsolatban, mondjuk te megengednél valamit,ő meg nem és akkor kié a döntés? Egyenlően meg kell egyezni, mert közös minden. A gyerekek és a fizetése is.
Nem lehet, hogy az a gond, hogy a férjed érezteti veled, hogy ő "több"? Ha nincs ilyen, verd ki gyorsan a fejedből ezt agondolatot.
A kirándulással kapcsolatban: miért nem mondod neki, hová vágysz elmenni?
Nálatok már az a gond, ahogy mondod.
"ő pénze, én pénzem"
Házasságban KÖZÖS van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!