Miért nem mész ki külföldre dolgozni? Mindenki mondja, hogy külföldre kell menni munkát vállalni, mert ott többszörösét keresed. Te miért maradsz mégis Magyarországon? Család miatt vagy más is van?
1.Szüleimet nem hagynám itthon
2. Nyelvhiány/tanultam én 3 éve, de a jelenlegi m.helyemre nem kellett így el is felejtettem./
Úgy ennyi.
Itt vannak a szerettem is a barátaim, a Nap rám is süt, akkor is boldog vagyok, ha 1500 forintos tornacipőben, otthonról hozott szendviccsel ülök ki az erdőbe hallgatni a szél zúgását, eldönthetem miben akarok hinni és miben nem, eldönthetem, hogy kivel akarok lenni - a szeretet, a barátság, a jóság és egyéb hasonló dolgok ingyen vannak.
Miért mennék hát ki, ha itthon is boldog vagyok?
Ki mondta hogy nem megyek?:)
1 hónap és úgy hagyon el az országot mintha rakétából lőttek volna ki!
Szerencsére már megvan a melóm,havi 1200 euró,kajámat és a szállást álljál!
BY BY magyarország!!
Engem úgy neveltek, hogy tanuljak nyelvet meg egy szakmát, és menjek ebből a pöcegödörből.
Most ugyan könnyen beszélek, de amint eljön az ideje, akár egyedül is, de megyek. Itt van a család, a barátok, ez igaz. De ki tudja, milyen csodák várnak az emberre több száz kilométerrel arrébb?
15/L
19:45-ös vagyok!
Aki nagyon akar az talál munkát külföldön,de minimum nyelvtudás azért ajánlatos és ott már az ember tudja fejleszteni!
Én a szüleimmel nővéremmel, és a két keresztlányommal lakok.
Ha a lányok végeztek a sulival, lehet kiköltözik az egész család. De egyedül én se mernék belevágni, és nem akarom a szüleimet itthagyni. Nagyon szeretem őket, és ragaszkodok hozzájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!