Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem mész ki külföldre...

Miért nem mész ki külföldre dolgozni? Mindenki mondja, hogy külföldre kell menni munkát vállalni, mert ott többszörösét keresed. Te miért maradsz mégis Magyarországon? Család miatt vagy más is van?

Figyelt kérdés
2011. márc. 28. 19:34
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
Én külföldre dolgozni mennék, de csak olyan országba, ahol ismerek valakit illetve az emberek nagyon kedvesek. De persze nem élném le az életemet nyugdíjba vonulásig. Magyarország a szülőföldem, itt vannak eltemetve a szeretteim. Hű vagyok az országomhoz a sok problémák ellenére.
2011. ápr. 25. 21:00
 52/53 anonim válasza:

2020# 24 évesen

Nincs kedvem, ezt szoktam meg, annyira nem szeretem M.O-t de nem is akarok elmenni. Meg a másik az adott országnak a jogait, nyelvét megismerni stb... egy új élet ami nekem nem kell. (Független a járványtól, migránstól)

2020. aug. 26. 01:29
 53/53 anonim válasza:
Ja kimenni külföldre, mint egy bevándorló "migráns", mert más nem lesz, aki kimegy. Előtérbe helyezik az állampolgárokat.
2022. jan. 2. 23:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!