Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem mész ki külföldre...

Miért nem mész ki külföldre dolgozni? Mindenki mondja, hogy külföldre kell menni munkát vállalni, mert ott többszörösét keresed. Te miért maradsz mégis Magyarországon? Család miatt vagy más is van?

Figyelt kérdés
2011. márc. 28. 19:34
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
85%

A válasz megírásának időpontja: ma 19:59

Csak nem te is valami ilyen helyre készülsz?:)

2011. márc. 28. 20:08
 32/53 anonim ***** válasza:
94%

Aki írta, hogy már meg van a munkája külföldön:

20:00-s vagyok, aki kinn él. Honnan tudod biztosra, hogy megvan a meló? Haver, családtag intézte? Ilyet is láttam már. Óh, de még hányat:( Családtagjait, haverjait verte át egy magyar, hogy már le van zsírozva az állás, kezdhet már is...szegények úgy megszívták:( Barátnőm előttem jött ki két évvel. Ügynökségen keresztül jött ki, egy éves szerződést írt alá...idekinn azt se tudták, hogy megy... mákja van, hogy mégis kinn tudott maradni, hogy talált munkát. Szóval legyél óvatos, kívánom, hogy igaz legyen, hogy megvan a melód!

2011. márc. 28. 20:09
 33/53 anonim ***** válasza:
42%

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:09

PFFFF típikus jóindulatu magyarok közé tartozol te is barátom!

Kérlek szépen én kiutaztam személyessen és körbe jártam vagy millió helyet,elötte leegyeztettem telefonon ahova érdemes volt kimenni és láss csodát,megvan a munka!Megvan a papírom és a szerződést a napokban írtam alá!

Én saját magamnak intéztem és nem az ismerősnek az ismerőse,nem álmodozni kell és minden féle ügynökségeknek bedőlni,hanem oda menni és elmondani hogy én már pedig itt szeretnék dolgozni!

2011. márc. 28. 20:15
 34/53 anonim ***** válasza:
88%
19:59 vagyok. Igen, én is szállodába megyek valószínűleg, de én kint fogok melót keresni, nem bízom a munkaközvetítőkben, meg ahogy ez előző válaszoló is mondja, még az ismerősökben sem lehet. Van kint egy nagyon jó ismerősöm, bármi van ő segítségemre lesz, egyébként 3-an megyünk lányok, az egyik már 2 szezont dolgozott kint. Sajnos mindenben benne van hogy átvágnak szerintem, ezzel számolni kell, én 3 hétre rá vettem vissza is jegyet, ha nem lesz semmi meló akkor meg nyaraltam egyet :)
2011. márc. 28. 20:16
 35/53 anonim ***** válasza:
80%

A válasz megírásának időpontja: ma 20:09

Bocsi hogy ilyen hangvételüre sikerült az elöző kírásom,csak már besokaltam a sok jó akaró magyar testvérektől!:)Én direkt olyan helyet kerestem ahol magyarok még véletlenül sem dolgoznak!

2011. márc. 28. 20:17
 36/53 anonim ***** válasza:
84%

Én csak figyelmeztetni akartalak, nem kioktatásnak szántam, és mellesleg én nem ügynökségen keresztül jöttem ki, és nem hittem senkinek, hanem kijöttem és intéztem (a barátnőm dőlt be sajnos egy hivatalos cégnek, ami sajnos azóta is fenn áll). Örülök neki, hogy az ésszerű emberekhez tartozol. Remélem megtalálod a számításaidat, sok sikert!

(lassan 4 éve kinn élő magyar.)

2011. márc. 28. 20:19
 37/53 anonim ***** válasza:
84%

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:16

Merre fele mentek,ha tudhatom?3 lány?:)Tudni szeretném merre lesztek!:D

2011. márc. 28. 20:19
 38/53 anonim ***** válasza:
76%
Ciprus :D Írj privátot ha még kérdésed van, csak a mi válaszainkkal lesz tele a kérdés :DD
2011. márc. 28. 20:21
 39/53 anonim ***** válasza:
92%
Kerüld is a magyarokat, na most megint jó indulatúnak "nézek ki" de sajnos tényleg így van, mi is csak pár emberrel tartjuk a kapcsolatot, mert itt úgy vagyunk, mint faluban, egyfolytában megy a pletykálkodás, egymás fikázása.
 40/53 anonim ***** válasza:
78%

ma 20:07 vagyok..Igaza van az előttem írónak..Semmi munka nem biztos amíg alá nem írtad a szerződést..Sokszor még az sem biztos.

Tavaly felvettek egy kisebb céghez,mert tele voltak melóval.3 hónapos próbaidő volt.Sokat kellett dolgozni,és ennek én örültem..Azt hittem hogy itt is úgy megy mint otthon.3 hónap próbaidő után automatikusan főállásban dolgozol tovább.Tévedtem.Az igaz,hogy 3 hónap próba idő,de van hogy csak 5-6-7 hónap után veszi át a cég..5 hónapja dolgoztam ott amikor a sok meló egyszer csak befejeződött..Nem jött új szerződés,új szállítmány a cégnek.Első körben a próbaidőseket,bedolgozókat küldték el.Hiába voltam ott 5 hónapja,hiába 3 hónap a próba idő,nem volt fix szerződés,így újra lapátra kerültem..

Én még szerencsésebb vagyok,mert senki nem vágott át..csak ilyen munkahelyet fogtam ki..A barátnőmet egy kint élő rokona csalta ki,hogy itt minden csodás,és jó..Átvágták,hiszen csak azért csalták ki,hogy a szállásba beszálljon,így nekik lett könnyebb anyagilag...Itt állt szegénykém munka,és pénz nélkül..és ez nem egyedi eset...

1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!