Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit csináljak a húgommal?...

Most mit csináljak a húgommal? Küldjem haza?

Figyelt kérdés

Pesten élek, szüleink egy kis faluban. Én feljöttem dolgozni, férjhez mentem, babánk született. A húgom elkezdte az egyetemet, nem ment neki. 6 hónapja nálunk lakik, hátha itt könnyebben talál munkát. Először minden rendben volt: járt állásinterjúkra, segített a háztartásban és vigyázott néha a lányunkra. De ez csak pár hétig tartott, aztán bepasizott. Munkát nem talált, egy idő után nem is keresett.

Hétvégén bejelentette, hogy terhes, a pasi lelépett. Azóta nem tudom, mi legyen. A szüleink nem tudják.

Mit tennétek?

2012. szept. 21. 22:17
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
0%
... meg ha én lennék az ő helyében már rég felhívtam volna a szüleimet... azért a szüleim, ert bármit megoszthatok velük és segítenek, támogatnak, ha tudnak, és főleg nem ítélnek el... nem tudom nektek milyen a viszonyotok a szüleitekkel meg egymással, sajnos úgy néz ki, nem a legfényesebb, mert akkor már meg tudtátok vlna beszélni egymással :-(
2012. szept. 23. 09:30
 32/34 anonim ***** válasza:
100%

30: nekem is ilyen a testvéremmel a viszonyom, de ő nem is használná ezt ki. Azért fél évig együtt lakni egy 27 nm-es lakásban nem könnyű. Én a testvéremhez bármikor odamehetnék, na de nem telepednék a nyakára, nem tartatnám el magam anyámékkal és erre a nagy semmire nem csinálnék gyereket.

Szép dolog a testvéri szeretet és az egymás támogatása, de ha az egyik kihasználja a családot, akkor van az a pont, amikor elég.

2012. szept. 23. 10:38
 33/34 anonim ***** válasza:
100%
Sikerült beszélni a szülőkkel? Mi lett? :)
2012. szept. 23. 18:20
 34/34 anonim ***** válasza:
mi volt?
2012. szept. 24. 10:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!