Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit csináljak a húgommal?...

Most mit csináljak a húgommal? Küldjem haza?

Figyelt kérdés

Pesten élek, szüleink egy kis faluban. Én feljöttem dolgozni, férjhez mentem, babánk született. A húgom elkezdte az egyetemet, nem ment neki. 6 hónapja nálunk lakik, hátha itt könnyebben talál munkát. Először minden rendben volt: járt állásinterjúkra, segített a háztartásban és vigyázott néha a lányunkra. De ez csak pár hétig tartott, aztán bepasizott. Munkát nem talált, egy idő után nem is keresett.

Hétvégén bejelentette, hogy terhes, a pasi lelépett. Azóta nem tudom, mi legyen. A szüleink nem tudják.

Mit tennétek?

2012. szept. 21. 22:17
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
El kell mondani a szülőknek most hét végén mikor találkoztok velük. Vesztek egy tesztet az pontosan kimutatja, hogy terhes. Anyudék jogosan lennének mélységesen felháborodva, hogy te tudtál róla, de nem szóltál. Ha kedden megmondja a doki is, hogy baba lesz, megint két hét mire találkoztok. Ez csak felesleges időhúzás. Joguk van végiggondolni, hogy tudják-e vagy egyáltalán akarják-e felnevelni az unokát, hisz a húgod képtelen rá, ezért nem is dönthet egyedül. Akárhány éves, nem tud felnőttként élni, eltartani a babát. Mondd meg a lánynak, vagy ő mondja el vagy te, de mindenképp most hétvégén.
2012. szept. 22. 01:40
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Tulajdonképpen hány éves a hugod?
2012. szept. 22. 08:17
 23/34 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Vettem egy olyan tesztet ami kimutatja hogy hány hetes, az 6-7 hetet ír. Holnap elvileg ő megmondja anyuéknak, ha mégsem akkor én.

22 éves.

2012. szept. 22. 08:36
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
A húgod egyébként mit mondott, hogy a mik a tervei a jövőre nézve?
2012. szept. 22. 09:57
 25/34 anonim ***** válasza:
2%

Nem én tartottam fél évig egy léhűtőt tehát inkább tartsd meg magadnak :D

2012. szept. 22. 10:09
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
Ezt mindenképpen személyesen kell elmondani, mivel a szülőkre egy nagy terhet zúdít majd ez a helyzet (nyilván oda fog költözni a húgod, mivel nálatok nem maradhat, munkát meg nem fog úgy találni). Úgyhogy a hétvégén MINDENKÉPP mondd el nekik te, ha a húgod nem hajlandó. Ha pedig a húgod mégis leül a szüleiddel, te is legyél jelen, különben nehogy az legyen hogy ő valami kamu sztorit mond nekik amit aztán nem tudsz leellenőrizni. Az a legtisztább, ha mindenki ott van, mert mindenkinek köze van hozzá. Sok sikert!
2012. szept. 22. 11:58
 27/34 anonim ***** válasza:
68%

Szia!

Akkor siessen a dokihoz.

És tényleg mondja el a szülőknek.

22 évesen hogy történhetett ez? Direkt esett teherbe, mert azt hitte odaköltözhet a pasihoz?

2012. szept. 22. 15:08
 28/34 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy direkt lett volna. Inkább arról lehet szó, hogy megszakítással "védekeztek".
2012. szept. 22. 18:02
 29/34 anonim ***** válasza:
22%

Hát, ez kétséges.

Szóval sokan szidják a megszakítást, de ha tényleg megszakítják az együttlétet, akkor nagyon kevés arra az esély, hogy baj lesz.

Az már viszont esélyes, hogy a srác tapasztalatlan és képtelen volt kivenni időben.

Persze az első verzió is lehet, mert ugye kizárni nem lehet, de szerintem a második valószínűbb.

2012. szept. 22. 18:17
 30/34 anonim ***** válasza:
0%

bocsánat ha én más véleményen vagyok,de nekem olyan a testvéreimmel a viszonyom, hogy bármikor, bármennyi időre, segítségnyújtás viszonzás nélkül, ameddig tudunk. ezért a testvéreim. meg azért, mert mindent meg tudunk beszélni...

én annyi idősen már nem mennék abortuszra, nem tini már... felnevelném a gyereket, fiatal anyuka lennék, munkát keresnék stb.. de nekem nem lenne az ő helyében olyan bajom, hogy nincs hol laknom vagy félek hogy kidobnak vagy nem szívesen látnak, mert nekünk a testvéreimmel más a viszonyunk, jobb.

2012. szept. 23. 09:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!