Most mit csináljak a húgommal? Küldjem haza?
Pesten élek, szüleink egy kis faluban. Én feljöttem dolgozni, férjhez mentem, babánk született. A húgom elkezdte az egyetemet, nem ment neki. 6 hónapja nálunk lakik, hátha itt könnyebben talál munkát. Először minden rendben volt: járt állásinterjúkra, segített a háztartásban és vigyázott néha a lányunkra. De ez csak pár hétig tartott, aztán bepasizott. Munkát nem talált, egy idő után nem is keresett.
Hétvégén bejelentette, hogy terhes, a pasi lelépett. Azóta nem tudom, mi legyen. A szüleink nem tudják.
Mit tennétek?
Köszönöm a válaszokat!
Vettem egy olyan tesztet ami kimutatja hogy hány hetes, az 6-7 hetet ír. Holnap elvileg ő megmondja anyuéknak, ha mégsem akkor én.
22 éves.
Nem én tartottam fél évig egy léhűtőt tehát inkább tartsd meg magadnak :D
Szia!
Akkor siessen a dokihoz.
És tényleg mondja el a szülőknek.
22 évesen hogy történhetett ez? Direkt esett teherbe, mert azt hitte odaköltözhet a pasihoz?
Hát, ez kétséges.
Szóval sokan szidják a megszakítást, de ha tényleg megszakítják az együttlétet, akkor nagyon kevés arra az esély, hogy baj lesz.
Az már viszont esélyes, hogy a srác tapasztalatlan és képtelen volt kivenni időben.
Persze az első verzió is lehet, mert ugye kizárni nem lehet, de szerintem a második valószínűbb.
bocsánat ha én más véleményen vagyok,de nekem olyan a testvéreimmel a viszonyom, hogy bármikor, bármennyi időre, segítségnyújtás viszonzás nélkül, ameddig tudunk. ezért a testvéreim. meg azért, mert mindent meg tudunk beszélni...
én annyi idősen már nem mennék abortuszra, nem tini már... felnevelném a gyereket, fiatal anyuka lennék, munkát keresnék stb.. de nekem nem lenne az ő helyében olyan bajom, hogy nincs hol laknom vagy félek hogy kidobnak vagy nem szívesen látnak, mert nekünk a testvéreimmel más a viszonyunk, jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!