Most akkor kaptam szeretetet vagy nem?
Ez nekem is megfordult a fejemben. Soha (mire vissza emlékszem) nem kaptam puszit, nem mondta, hogy szeretlek. Anyukám és apukám családjában nem szokás puszilgatni egymást. Gondolom ez az oka. Férjem családjában teljesen más a helyzet. Mindenki puszilgat mindenkit. Még a legtávolabbi legoregebb nénit is kell puszilgatni (7 éve vagyunk egyutt a férjemmel-32 éVES, jo ha 1x-2x futottam vele ossze a nénivel). Na ettol kiráz a hideg. Anyost, apost, sogornot, nagynénit stb. mindenkit kell puszilni találkozáskor.
Van egy másfél éves kislányom. Minden nap puszilgatom, cirógatom, imádja-még. Majd elválik, hogy alakul tovább. Ha már cikinek fogja érezni, akkor biztosan nem fogom.
25N
Kedves kérdező!
Anyukáktól vársz választ..Környezet kérdése is, hogy mutatjuk ki a szeretetünket..Giccses amerikai filmekbe lépten-nyomon mondják "szeretlek". Falun az érzelmi reakciók burkoltabbak..nem mondani kell, érezni.
Válaszolónak: Ő JÓ ANYA LESZ..ilyen kategória nem létezik..
max: elég jó anya..Törekszünk,igyekszünk, szivünk lelkünk beleadjuk az anyaságba,de az eredmény vitatott. Ezt az érti meg, akinek gyereke van.. Nagyon nehéz feladat elég jó anyának lenni..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!