Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor kaptam szeretetet...

Most akkor kaptam szeretetet vagy nem?

Figyelt kérdés
Nem emlékszem arra hogy az anyámmal lett volna bármilyen testi kontaktusunk valaha is.Soha nem ölelt meg,nem kaptam tőle puszit arcra sem.Ő azt mondja hogy adott szeretetet meg hogy szeret.Igazából ez a dolog fel sem tűnt nekem egészen 19 éves koromig amikor is láttam a vasútállomásról kiérvén egy srácot akit éppen átölel a családja:anyukája apukája egymás után,akik kimentek elé az állomásra.Akkor döbbentem rá hogy én nem hogy akkor,de még kiskoromban sem kaptam meg ezeket a dolgokat.

2012. szept. 20. 22:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ez nekem is megfordult a fejemben. Soha (mire vissza emlékszem) nem kaptam puszit, nem mondta, hogy szeretlek. Anyukám és apukám családjában nem szokás puszilgatni egymást. Gondolom ez az oka. Férjem családjában teljesen más a helyzet. Mindenki puszilgat mindenkit. Még a legtávolabbi legoregebb nénit is kell puszilgatni (7 éve vagyunk egyutt a férjemmel-32 éVES, jo ha 1x-2x futottam vele ossze a nénivel). Na ettol kiráz a hideg. Anyost, apost, sogornot, nagynénit stb. mindenkit kell puszilni találkozáskor.

Van egy másfél éves kislányom. Minden nap puszilgatom, cirógatom, imádja-még. Majd elválik, hogy alakul tovább. Ha már cikinek fogja érezni, akkor biztosan nem fogom.

25N

2012. szept. 21. 11:58
 12/13 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Anyukáktól vársz választ..Környezet kérdése is, hogy mutatjuk ki a szeretetünket..Giccses amerikai filmekbe lépten-nyomon mondják "szeretlek". Falun az érzelmi reakciók burkoltabbak..nem mondani kell, érezni.

Válaszolónak: Ő JÓ ANYA LESZ..ilyen kategória nem létezik..

max: elég jó anya..Törekszünk,igyekszünk, szivünk lelkünk beleadjuk az anyaságba,de az eredmény vitatott. Ezt az érti meg, akinek gyereke van.. Nagyon nehéz feladat elég jó anyának lenni..:(

2012. szept. 21. 17:35
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az őszinte válaszokat!
2012. szept. 21. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!