Kit, mi tart vissza hogy válaljon még egy gyereket?
Egy gyerekünk van, szeretnénk még 1et. Amiért nem most:
- nem akarok két kicsivel itthon lenni. Az ismerőseim közül aki így vállalta az vagy beadta a nagyot bölcsibe, vagy "beleőrült"
-27 nm a lakás, nem tudom hová rakni.
bocsi, félrenyomtam...
Tehát, be kell dolgoznom magam, ahhoz, hogy nyugodt szívvel mehessek később gyedre.
Jelenleg egy gyerkőcöt is soknak érzek, nem bírnék két picivel.
1 gyerekem van, többet már nem akarok. Az okok
- már benne vagyok a korban (39 éves vagyok)
- nincs lakásom, albérletben élek
- nem lenne már türelmem egy pici babához.
Attól hogy egyet is vállaljak, attól az tart vissza, hogy
-régóta hiába keresek munkát,
-emiatt nem tudok lakásra gyűjteni, albérletbe nem fogok szülni,
-és most életem párját sem kereshetem ilyen helyzetben, tehát egyedül...
Ki tudja mikor lesz munkám, mikor kerülök egyenesbe, mikor vághatok örömmel a társkeresésbe, mikor ismerem meg annyira, hogy gyereket merjek vele vállalni...?
Aztán ha már úgy lesz, hogy egyet vállalhatok, akkor már a második nem lesz gond. Már ha lesz, így 34 évesen nem tudom még lesz-e egyáltalán lehetőség biológiailag.
19:25
Most 2013-tól sem vesznek vissza?
Van egy nagyon jó munkahelyvédelmi programja a kormánynak, vonatkozik kismamákra is, sokkal olcsóbban jön ki a munkáltató, ha visszavesz, mintha mást vesz fel.
Bár szerintem ez nem csak előző munkahelyre vonatkozik, hanem a új munkahelyed lesz, akkor is, nem kell félned :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!