Tényleg "rossz asszony" vagyok, ha nem főzök, mert nincs miből?
A párommal élek albérletben. Sajnos 2 hónapja megszűnt a munkaviszonyom, és csak alkmalmi munkákat találtam eddig. Ezért elég sokat vagyok itthon. Viszont pénzünk nagyon nincs, most konkrétan nincs már 100Ft-om sem hónap végéig.
A párom szerint meleg vacsorával kéne várjam őt haza, ha már otthon vagyok, amíg ő dolgozik, de sajnos istenbizony nincs itthon semmi, amit meg lehetne főzni. A fent említett összegből pedig szerintem nem tudok bevásárolni.
Időnként együtt bevásárolunk, ő fizet, de pár nap alatt kifogyunk az ételből, és akkor kezdődik a szöveg, hogy "rossz asszony" vagyok, "vakarom" egész nap a s,,gem és még kaja sincs itthon.
Tudom, hogy az én részemről kiesett pénz miatt én vagyok a hibás, de normális meleg kajára számítani, ha nincs miből főzni?
Szia!
Talán még annyi, hogy a környező falvakban nem ismersz valakit, aki tanyán lakik?
Ha tart állatokat, akkor talán olcsóbban meg tudod venni a húst, tojást, tejet és ez milliárdszor egészségesebb, mint a boltban vásároltak.
Egyébként ha tényleg egy filléretek sincs nem szégyen segítséget kérni, akár édesanyádéktól sem. Bárkivel előfordulhat manapság, és biztos vagyok benne, hogy fordított helyzetben te is segítenél.
Nem feltétlenül pénzre gondolok, hanem lisztre, sóra, cukorra.
Ha Budapesten laknék isten bizony meghívnálak vacsorára, a párodat is, de azért neki szívem szerint egy zsíros deszkát kennék :D
Mi 45-ért bérlünk egy 1,5 szobás panelt Pesten, távfűtés van, de ezen kívül minden egyedi mérős. A rezsink az előző hónapban 3 emberre a nettel, tv-vel együtt volt 35, plusz 2 havonta van elszámolva a víz, ez most pont az a hónap volt, az előzőben 21000 Ft volt a rezsink. A lakás nem lepukkant, a szobák pl. előtte egy hónappal lettek teljesen felújítva, hogy ide költöztünk.
Szóval nehéz, de nem lehetetlen a tiéteknél olcsóbb albérletet találni.
De lehet, így élni, Én két hétig, csak tejbe aprított kenyeret eszek
és néha csinálok levest
Egyszer engedem meg egy hónapban a igazán eszek valami jót.
de azt is ólcsón.
19 éves lány ügyes vagy!!!!:)
Köszi a tippeket!!!/én egy tizessel több vagyok:)/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!