Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg "rossz asszony"...

Tényleg "rossz asszony" vagyok, ha nem főzök, mert nincs miből?

Figyelt kérdés

A párommal élek albérletben. Sajnos 2 hónapja megszűnt a munkaviszonyom, és csak alkmalmi munkákat találtam eddig. Ezért elég sokat vagyok itthon. Viszont pénzünk nagyon nincs, most konkrétan nincs már 100Ft-om sem hónap végéig.

A párom szerint meleg vacsorával kéne várjam őt haza, ha már otthon vagyok, amíg ő dolgozik, de sajnos istenbizony nincs itthon semmi, amit meg lehetne főzni. A fent említett összegből pedig szerintem nem tudok bevásárolni.

Időnként együtt bevásárolunk, ő fizet, de pár nap alatt kifogyunk az ételből, és akkor kezdődik a szöveg, hogy "rossz asszony" vagyok, "vakarom" egész nap a s,,gem és még kaja sincs itthon.

Tudom, hogy az én részemről kiesett pénz miatt én vagyok a hibás, de normális meleg kajára számítani, ha nincs miből főzni?

2012. szept. 20. 15:33
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/80 A kérdező kommentje:

53-as köszönöm szépen.

Elköltözni se kétfillér :-D Nem biztos, hogy az olcsóbb tényleg megéri.

30-asok vagyunk, tehát nem biztos, hogy szülőkkel kéne ezt megoldanunk...

a leroyosnak: cheers! :-D majd rám gondolj közben :-D

2012. szept. 20. 17:19
 52/80 A kérdező kommentje:
most látom valakik moderálva lettek, szóval 19L köszönöm.
2012. szept. 20. 17:22
 53/80 anonim ***** válasza:
5%

53-mas vagyok..de komolyan koccintok rád hogy jobb legyen.

Szűz koktélt iszom mert utálom az alkoholt. Cheers..

2012. szept. 20. 17:24
 54/80 anonim ***** válasza:
16%

De azért látszik, hogy mindig az panaszkodik, ahol még jócskán lehetne lejjebb faragni a költségekből...

Erre szokták mondani, hogy aki sír, attól el kell venni.

Most a 1,5 szobás lakás, és az egyetlen szoba bérlése közti különbségre gondolok.

2012. szept. 20. 17:36
 55/80 anonim ***** válasza:
51%
Ilyen alapon a párod is legalább olyan rossz férj, ha nem tudja (főleg ha nem is akarja) fizetni a meleg étel árát.
2012. szept. 20. 18:26
 56/80 anonim ***** válasza:
47%

50-es!

Ezt mind 19 évesen?!

Csak gratulálni tudok,sok fiatal(és nem fiatal is) megirigyelhetné:)

2012. szept. 20. 18:48
 57/80 anonim ***** válasza:
36%
Utolsó, köszi, de én 15 évesen leléptem otthonról, muszáj volt beletanulnom. Pláne, hogy kedves párom ha rajta múlna, rántottán és coca-colán élne :)
2012. szept. 20. 18:49
 58/80 anonim ***** válasza:
68%
Sajnos azok az ételek amiket olcsón meg lehet főzni (tészta, krumplis dolgok) mind elég egészségtelenek nagy mennyiségben, hizlalnak és hosszú távon egészségügyi problémák lesznek abból ha folyton csak ezt eszitek és nulla friss zöldség meg gyümölcs :( figyeljétek meg, a következő az lesz, hogy a kérdező férje arra panaszkodik, hogy nem elég egészséges az étrend! Szerintem itt már nemigen van min spórolni (internet kell az álláskereséshez is), inkább a kapcsolatot értékelném újra a kérdező helyében, ott van szerintem a gond :( én is munkanélküli vagyok de a férjem támogat, és együtt vásárolunk, főzünk, ez szerintem így normális.
2012. szept. 20. 19:06
 59/80 anonim ***** válasza:
82%

Szegény megértelek! párommal mi is albiban lakunk, és nálunk is a vajaskenyér-fíling megy. 10. éig nekünk 120 ftunk van, és fogggalmam sincs hogy mi lesz ha elfogy a vaj....vagy a kenyér.... Bár engem nem bánt a párom, hiszen okos annyira, hogy tudja: a semmit nem lehet megfőzni. Mindkettőnknek van munkahelye, de olyan mintha egy fizetés lenne, hiszen a kettőnké együtt rámegy a hitelekre, a számlákra.

Mi nem tudunk elköltözni szülőkhöz, mert mindegyik helyen rettenetesen önzőek az ősök :((

Szóval ha valami tanácsot ad valaki azt én is szívesen olvasom!!

Kedves kérdező, kitartást!

23 L

2012. szept. 20. 19:32
 60/80 anonim ***** válasza:
83%
59-es vagyok: jah még azt is hozzáteszem hogy a palacsinta nálunk bevált szokás. Nem teszek bele tojást meg tejet, hanme csak liszt víz meg só. veszünk fizukor egy üveg lekvárt(250 Ft a piaci nénikénél egy kiló) és esszük ezerrel ... unalamas de legalább kaja. Jah és a tescoban vannak leértékelt husik, amik másnap járnak le (húseladó vagyok magam is) féláron megkapod őket. Jah a szeptikusok kedvéért még sose lettünk tőle betegek!! :)
2012. szept. 20. 19:41
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!