Tényleg "rossz asszony" vagyok, ha nem főzök, mert nincs miből?
A párommal élek albérletben. Sajnos 2 hónapja megszűnt a munkaviszonyom, és csak alkmalmi munkákat találtam eddig. Ezért elég sokat vagyok itthon. Viszont pénzünk nagyon nincs, most konkrétan nincs már 100Ft-om sem hónap végéig.
A párom szerint meleg vacsorával kéne várjam őt haza, ha már otthon vagyok, amíg ő dolgozik, de sajnos istenbizony nincs itthon semmi, amit meg lehetne főzni. A fent említett összegből pedig szerintem nem tudok bevásárolni.
Időnként együtt bevásárolunk, ő fizet, de pár nap alatt kifogyunk az ételből, és akkor kezdődik a szöveg, hogy "rossz asszony" vagyok, "vakarom" egész nap a s,,gem és még kaja sincs itthon.
Tudom, hogy az én részemről kiesett pénz miatt én vagyok a hibás, de normális meleg kajára számítani, ha nincs miből főzni?
53-as köszönöm szépen.
Elköltözni se kétfillér :-D Nem biztos, hogy az olcsóbb tényleg megéri.
30-asok vagyunk, tehát nem biztos, hogy szülőkkel kéne ezt megoldanunk...
a leroyosnak: cheers! :-D majd rám gondolj közben :-D
53-mas vagyok..de komolyan koccintok rád hogy jobb legyen.
Szűz koktélt iszom mert utálom az alkoholt. Cheers..
De azért látszik, hogy mindig az panaszkodik, ahol még jócskán lehetne lejjebb faragni a költségekből...
Erre szokták mondani, hogy aki sír, attól el kell venni.
Most a 1,5 szobás lakás, és az egyetlen szoba bérlése közti különbségre gondolok.
50-es!
Ezt mind 19 évesen?!
Csak gratulálni tudok,sok fiatal(és nem fiatal is) megirigyelhetné:)
Szegény megértelek! párommal mi is albiban lakunk, és nálunk is a vajaskenyér-fíling megy. 10. éig nekünk 120 ftunk van, és fogggalmam sincs hogy mi lesz ha elfogy a vaj....vagy a kenyér.... Bár engem nem bánt a párom, hiszen okos annyira, hogy tudja: a semmit nem lehet megfőzni. Mindkettőnknek van munkahelye, de olyan mintha egy fizetés lenne, hiszen a kettőnké együtt rámegy a hitelekre, a számlákra.
Mi nem tudunk elköltözni szülőkhöz, mert mindegyik helyen rettenetesen önzőek az ősök :((
Szóval ha valami tanácsot ad valaki azt én is szívesen olvasom!!
Kedves kérdező, kitartást!
23 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!