Tényleg én vagyok a rossz, mert elvárnám hogy bocsánatot kérjen?
Nem. Szerintem egyáltalán nem te vagy a rossz, sőt. Képes voltál betegen átvinni az ebédet, pedig gondolom ő is tudna főzni maguknak.
Erre még ő b_sz le, hogy hülye vagy, amiért odamentél...
Jó, ha tényleg bementél volna a gyerekhez vagy valami, tényleg hibás lennél, de így esélytelen, hogy bárki elkapja a betegséget.
Egy baba sok minden szabályt felrúg. Fogadd el hogy a nővéred életében már van valaki aki sokkal fontosabb mint te, de értsd meg azt is hogy még mindig dobogós vagy és ez nagy dolog.
Ne spirázd túl, egyszerüen fogadd el, eljön az idő mikor ezzel Ő is szembesülni fog.
"de így esélytelen, hogy bárki elkapja a betegséget."
Ez nem teljesen igaz, összefogdostad a tálat, nálatok is belekerült a baci, stb. szóval attól hogy nem mentél be, simán át lehet vinni így a fertőzést. Lehet lepontozni, ez akkor is így van.
Szia. Neki szükséges bocsánatok kérnie. Az esetek többségében néhány nap múlva ez meg is történik.
Viszont közölhetted volna vele, hogy nem szándékoztál bemenni a lakásba. Talán a köszönés után egyből ezt kellett volna mondanod. Betegen nem tanácsos más emberekkel érintkezni, tehát nem neked kellett volna elvinned a ételt, mert amikor átadod neki az ebédet, már ekkor elkaphatja a betegséget. Ebből a szempontból viszont a nővérednek van igaza, de akkor is túlreagálta.
Nyugodj meg! Biztos vagyok benne, hogy hamar túl-lesztek ezen az ügyön. Majd írd meg, hogy történt a békülés!
Üdv: egy pszichológusnak készülő 14 éves fiú.
Utolsó: ez tök jogos, hogy elkaphatja, viszont ilyen alapon akkor sem kéne elfogadnia, amikor az anyuja viszi, mert már akkorra belekerülhetett.
red4me: Te valamit nagyon félreérthettél, a kérdező itt nem az irigy kishúg szerepét játssza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!