Tényleg én vagyok a rossz, mert elvárnám hogy
bocsánatot kérjen?
Figyelt kérdés
A nővérem pár utcával arrébb lakik tőlünk,van egy 5 hónapos kisbabája. Anyu sokszor szokott úgy főzni,hogy nekik is tudjunk átküldeni. Szombaton anyukám dolgozott,a nővéremnek nem volt kedve eljönni,így én vittem át nekik az ebédet. Múlthét csütörtök óta beteg vagyok,szombaton is 38,5 fokos lázam volt,nagyon rosszul éreztem magam,de úgy voltam vele,hogy egy séta nem árt. Szóval átvittem az ebédet,még be se mentem,csak az ajtóban álltam meg. A nővérem amint meglátta az ábrázatom elkezdett velem kiabálni,hogy mégis hogy képzeltem hogy ilyen betegen elmertem hozzájuk menni,megbetegítem a babát,takarodjak haza. Ez borzasztó rosszul esett és megfogadtam,amíg nem kér bocsánatot,nem állok vele szóba. Anyu próbál békíteni,hogy legyek tekintettel rá,nézzem el neki,de nekem ez nem megy. A nővérem szerint meg én fújom fel az egészet. Tényleg én vagyok a rossz? Csak jót akartam,hogy ne kelljen főznie és eszem ágában se volt a gyerek közelébe menni ilyen betegen. Ti szó nélkül eltudnátok az ilyesmit felejteni?
Nem tudom, hogy ki nyomogatja itt ilyen lelkesen a mínuszt...
red4me: Tévedsz, kár belemagyarázni ilyen hülyeséget a történetbe.
2012. szept. 17. 18:39
12/19 nevem-senki válasza:
Mekkora gyökér a nővéred..., jó testvérhez méltóan átviszed az ebédet, ő meg kiabál? Szégyelje magát a hü**e pi*sa!
2012. szept. 17. 18:56
13/19 anonim válasza:
Neked van igazad!
A baba egy bevásárláskor is elkaphat bármit,hiszen ott is lehetnek betegek.Az üzletet meg nyilván nem ürítik ki mert a nővéred vásárolni megy.
2012. szept. 17. 19:18
14/19 anonim válasza:
Sajnos elkaphatja a kisbaba, hisz a kezedben vitted gondolom szatyorban az ételt, hiába volt becsomagolva edényekbe stb.... 38,5 fokos lázzal anyukádnak nem szabadott volna otthonról elengednie téged. Megértem valahol a nővéred, hisz ő anyuka most egy pici babával, és nagyon megijedt.
De szerintem csak a harag szólt belőle, úgyhogy ne haragudj rá.Más helyzetben van mint te. Nem kell senkinek sem bocsánatot kérnie, csak leülni megbeszélni,amikor már meggyógyultál.
2012. szept. 17. 20:46
15/19 anonim válasza:
(ja és az már más kérdés,hogy úgy kapja kézbe a megfőtt kaját XD felnőtt létére)
2012. szept. 17. 20:47
16/19 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszát.
Azt mondjuk nem igazán értem,hogy az ételtől hogy kaphatná el a pici? Anyu már betette a szatyorba,én se az edényhez se az ételhez nem nyúltam. A baba még nem eszik ilyesmit,zacskóval se szokott játszani és az edények se nagyon érdeklik még.
2012. szept. 17. 21:15
17/19 anonim válasza:
"Ti szó nélkül eltudnátok az ilyesmit felejteni?"
Igen. Félti a gyerekét, érthető. Talán túlreagálta, de szerintem meg lehet érteni őt is. Elsőre talán nekem is rosszul esett volna, de később biztos, hogy megérteném és nem várnék érte bocsánatot. Ha megteszi jó, ha nem, nem.
2012. szept. 17. 23:56
18/19 anonim válasza:
Én soha többet nem állnék vele szóba. Legalább megtanulja felemelni a seg.gét ha kell neki kaja és nem téged ugráltatni (vagy legalábbis elnézni ahogy ugrálsz neki). Kell a francnak ilyen nővér. Inkább tenné össze a két kezét hogy van valaki aki ennyit segít neki. Az lett volna a normális ha behív téged leülni, tekintve hogy pl. hányingered is lehetett a gyalogolástól betegen... Hihetetlen hogy egyes nők azt hiszik hogy szülnek egy gyereket és akkor nekik mindent szabad, körülöttük forog a világ... Nem akar főzni, OK, de ugyanmár nem lett volna egyszerűbb felemelni a telefont és rendelni egy pizzát, mintsemhogy a beteg hugát ugráltassa?!
2012. szept. 18. 18:38
19/19 anonim válasza:
"A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik."
Azta, szép kis emberi kapcsolatotok lehet, sok sok veszekedéssel, elvárással és gyűlölettel! Hajrá-hajrá! Csak így tovább, jó lesz az! Pff...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!