Hogyan küzdhetném le ezt a gátlást? Rámegy a kapcsolatom?!
Nagy túlsúlyom van, 165 cm magas vagyok és 70 kg vagyok.
Az utóbbi egy évben 35 kilót fogytam.
Fél éve van egy kapcsolatom,nagyon rendes a srác.
Szeretne engem vacsorázni vinni meg moziba,hétvégi kirándulásra,"nyaralásra".
De én nem akarok menni,mert nem akarom hogy megszólják őt hogy milyen dagadt barátnője van,és hogy én lejárassam őt ezzel.
Ő elfogad úgy ahogy vagyok,nagyon szeret. De én még az utcán is szégyellek vele menni,hátha valami ismerősével találkozik,és utána cikizzék őt hogy milyen csúnya nőt szedett össze.
Igazából adok az öltözködésre az arcommal pedig semmi baj,egy arckrém kampányolásánál is arcmodell voltam.
Csak én fújom fel így a dolgot?Hogyan küzdjem ezt le?
22/L és 25/F
attól még lehetsz csinos és szexi, mert túlsúlyod van, googlzd ki a super size modelleket (és 70 kg abszolút nem zsírbüfé kategória, csak némi tlsúly, nit izélsz, a nagyját leadtad, már csak egy tizes van hátra :))
öltözz csinosan
volt egy kolléganőm sztem 80 kg volt legalább a te magasságdhoz...vagy 90... simán cicanaci m gátlás nélkül,meg egy bő blúz ilyen fenékeltakarós, sál, smink, menő frizura és marha jól nézett ki!
hangsúlyozd azt, ami szép rajtad, pl jó cicik vagy formás láb, használhatsz övet is a derekadra hogy nőies formád legyen, de ne öltözz csak bú ruhába (vagy alul vagy felül legyen bő csak, egyszerre a kettő nem megy), magassarkú hogy vékonyabbnak tűnj stb???
a hétvégi kirándulás direkt jó,hiszen sport :)
ez a BMI meg egy baromság én 168 hoz vagyok 48/52kg ha egy napig nem eszem valamiért, pl stresszes meló stb és nincs rá mód, elkezdek fogyni basszus (más meg a soványságot irigyli), de nem vagyok cérnaszál ez csontozat kérdése is szerintem.... és egy 165-170 cm es magassághoz bármi megfelel és lehet csinos és szexi 45-80 kg között, az arányok is fontosak....
én nem bánnám ha feljönne pár kiló pl a mellemre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!