Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan küzdhetném le ezt a...

Hogyan küzdhetném le ezt a gátlást? Rámegy a kapcsolatom?!

Figyelt kérdés

Nagy túlsúlyom van, 165 cm magas vagyok és 70 kg vagyok.

Az utóbbi egy évben 35 kilót fogytam.

Fél éve van egy kapcsolatom,nagyon rendes a srác.

Szeretne engem vacsorázni vinni meg moziba,hétvégi kirándulásra,"nyaralásra".

De én nem akarok menni,mert nem akarom hogy megszólják őt hogy milyen dagadt barátnője van,és hogy én lejárassam őt ezzel.

Ő elfogad úgy ahogy vagyok,nagyon szeret. De én még az utcán is szégyellek vele menni,hátha valami ismerősével találkozik,és utána cikizzék őt hogy milyen csúnya nőt szedett össze.

Igazából adok az öltözködésre az arcommal pedig semmi baj,egy arckrém kampányolásánál is arcmodell voltam.

Csak én fújom fel így a dolgot?Hogyan küzdjem ezt le?

22/L és 25/F

2012. szept. 20. 14:26
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Ezek az "utolsó" kilók pedig borzasztó nehezen mennek le...
2012. szept. 20. 14:27
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Te fújod fel.

Ha nem tetszenél neki mint nő,akkor veled lenne?

165 centihez az már nem vészes,csak te látod magad kövérnek.

2012. szept. 20. 14:29
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
100 kilóval tényleg nagy túlsúlyod volt. Ez így már nem vészes.
2012. szept. 20. 14:31
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Ő erröl tud? Mert ha nem ideje lenne neki elmondani töviröl-hegyire a félelmed, nem csak úgy futtában.
2012. szept. 20. 14:33
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is csak te látod már magad kövérnek.

A fiúknak, férfiaknak sokkal fontosabb, hogy formás legyél és szép legyen a bőröd, arcod, mint hogy modellvékony legyél. Nem az számít, hogy hány kiló vagy, hanem hogy hogyan viselkedsz. Ha meg vacsizni visz, meg kirándulni, akkor elhiheted, hogy nem azért van veled, mert dagi vagy:) Tetszel neki, fogadd el ezt tényként :)

2012. szept. 20. 14:35
 6/22 anonim ***** válasza:
Abszolút te fújod fel. Ha nem mész vele, tönkreteszel valami kezdődő jót a hibás önértékeléseddel. Bíráld felül magad.
2012. szept. 20. 14:37
 7/22 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Ő nem tud erről,isten ments!

Sőt.. már előre félek mert nyáron nyaralni akar vinni,ahova fürdőruhába kell lennem!

Előtte simán mászkálok meztelen,tetszem neki.

Amikor összejöttünk még 90 kiló voltam, azóta ugye 20 kiló lement....

Nézegettem a testsúly kalkulátort,ami azt írta hogy 53 kg lenne nekem a megfelelő,és valljuk be én 17 kilónyira vagyok tőle.

2012. szept. 20. 14:38
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Jajnemár! Akkora baromság ez a testsúlykalkulátor. Az izom nehezebb, mint a zsír és ezt pl, nem is veszi figyelembe. Én is 164cm vagyok és 56kg, akkor kövér vagyok a kalkullátor szerint. Pedig csak izmos vagyok...még a combom sem ér össze. Erről ennyit. NE a kilókat nézd! Tetszel neki, ez számít, a többit meg felejtsd el!
2012. szept. 20. 14:41
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

A testsúlykalkulátor az hülyeség, alkati dolog ki hogy néz ki jól. Nekem is olyan 55-60 kg-nak kéne lennem és 70 kilósan néztem ki a legjobban a 170 centimhez. Akkor voltam igazán nőies... most kicsit több van rajtam, de a páromat nem zavarja, imád mindenhogyan:)

Hidd el, ha zavarná, nem lenne veled...

2012. szept. 20. 14:42
 10/22 anonim ***** válasza:

Ne nézd a kilókat.

Nézd a pasi szemét ahogy büszkén rádnéz hogy igen,te az ő baránője vagy.

90 kilósan tetszettél meg neki,ami tényleges túlsúly.

Most ez már normális súly,ne szégyellősködj.

gondolj bele: ha az előtt nem agy szégyellős aki a legfontosabb (vagy az lesz idővel),akkor idegenek miért érdekelnek?

2012. szept. 20. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!