Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik kategóriába tartozónak...

Melyik kategóriába tartozónak érzed magad?

Figyelt kérdés

Pontosabban melyikkel értesz egyet, melyiket érzed a leginkább közelállónak a személyiségedhez/életszemléletedhez?

Megköszönöm, ha nemet és életkort is írtok.

1. A nő dolga az otthon melegének megteremtése, kár munkával vesződnie, az anyagi rész a férfi kötelessége. A nő legyen háztartásbeli, tartsa össze a családot, vezesse a háztartást, az anyagiakról gondoskodjon a férj.

A férfinek nincs dolga a háztartásban, csak a férfimunkák - szerelések, stb.

2.A nő is dolgozzon és igyekezzen előre jutni, megfelelő arányban beszállni a családi kasszába. Legyenek céljai, építsen karriert, vigye valamire.

A házimunkát végezzék ketten, megosztva, csakúgy, mint a gyereknevelést, akár megosztott "gyessel" is.

3. A nő teremtse meg az anyagi biztonságot, dolgozzon, de mellette lássa is el a háztartást és a családját. A férfi is dolgozzon, de a női munkákat ne kelljen elvégeznie, hiszen azért hívják női munkának.

2012. szept. 19. 19:33
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
17%

8.

Asszem 1 hetes kismama.

2012. szept. 19. 19:40
 12/41 anonim ***** válasza:
88%
Olyan nincs is, hogy 1 hetes kismama! Minimum 4-5 hetesnél kezdődik a terhesség megállapítás.
2012. szept. 19. 19:42
 13/41 anonim ***** válasza:
80%

nem 1 hónapos kismama?

1 hetes terhesség "nincs"

14/41 anonim ***** válasza:
60%

2.

21/L

15/41 anonim ***** válasza:
51%
Én is a 2.ra szavazok!
2012. szept. 19. 19:43
 16/41 anonim ***** válasza:
51%

2.

Habár nem buknék ki a hármas verzión sem, ha nekem kellene ellátni a női munkákat! Mondjuk nálam nincs olyan, hogy női illetve férfi munka, mindkettőt megcsinálom/megtudom csinálni.

21/N

2012. szept. 19. 19:43
 17/41 anonim ***** válasza:
64%

A párom szerint az első megoldás a jó.

Ő azt mondja, hogy szerinte a nő vállaljon olyan munkát, amit otthon is végezhet, pl. fodrász, cukrász.. stb.

Szerintem meg a második, de sosem szoktunk veszekedni rajta. Majd az élet eldönti, hogyan fog alakulni nálunk a későbbiekben.. (:

2012. szept. 19. 19:50
 18/41 anonim ***** válasza:
41%
biztos le fognak pontozni, de szerintem az 1. a legoptimálisabb.. ha lenne férjem és keresne annyit, hogy el tudja tartani az egész családot, eszem ágában nem lenne dolgozni.. kinek van kedve hajnalban kelni, robotolni egész nap, este hazaérni.. sokkal szívesebben vezetném a háztartást ( amúgy is szeretem az ilyen munkákat) és foglalkoznék én a gyerekkel, szeretem saját magamnak beosztani az időmet-ha dolgozom, akkor ezt nem tudom 100%-osan megtenni.. ettől függetlenül nem gondolom úgy, hogy a nőnek emiatt kevesebb beleszólása lenne a dolgokba, vagy ne tanuljon, stb.. sőt, így még több múlik rajta.. (19/L)
2012. szept. 19. 19:53
 19/41 anonim ***** válasza:
35%
Na, valakire rájött a mínuszroham...
2012. szept. 19. 19:58
 20/41 anonim ***** válasza:
100%
(18. vagyok).. azt még hozzáteszem, hogy ebben az országban , ilyen körülmények között az 1. verziónak csak a negatív fajtáját tudják megvalósítani a családok sajnos..
2012. szept. 19. 20:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!