Férfiaktól kérdezem: Ti ismerkednétek egy munkanélküli nővel? Nem éreznétek cikinek az ismerőseitek előtt?
Az a ciki ha valaki lusta, válogat és emellett még marha nagy igénye is van.
Fordítva vagyunk bekötve ha ez a ciki :valaki igyekszik próbál változtatni az életén és addig nyújtózkodik ameddig a takarója ér. Ez a normális, ezt kéne mutogatni legyen ez a példa.
Értelmes emberek igyekeznek olyan programokat csinálni ami mind két fél számára megfelelő.
readme téged hova kell vinni, vitorlázni? :)
nekem volt egy pasim, aki anno segített munkát találni. :) látta rajtam, h szívesen melóznék, beprotezsált egy helyre. igaz, azóta eljöttem onnan, de azóta is hálás vagyok neki, mert sok jófej embert ismertem meg a melóhely kapcsán :)
nos, amúgy nem tudom hol laksz, én most kezdtem egy helyen, és amikor felvételt nyert a csapat, akkor a főnök mondta, h nem érti miért sírnak a népek, hiszen ez az állás is meg volt hirdetve széles körben, mégis csak 20 ember jelentkezett rá, és ebből 13at fel is vettek. egyáltalán nem alantas meló amúgy, szóval még csak szégyenkezni sem kell a munkahelyem miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!