Munkanélküli lett a párod? Milyen hatással volt a viselkedésére?
Én beleőrülök, hogy a párom egész nap TV-zik, pókerezik, még véletlenül sem keres munkát és kétszer annyit eszik, mint ezelőtt. Ha szóváteszek, akkor természetesen megsértődik, lefekszik aludni, másnaptól folytatódik minden.
Nemegyszer a fejemhez vágta, hogy 3 évig ő tartott el (ez igaz is). A háztartásban rendesen ellátja a feladatát, de azon kívül semmi. Annyit vállalok, mint egy ló, és nem is vagyok túl egészséges.
Mióta munkanélküli?
Én olyan 3-4 hét után kezdtem el munkát keresni. Szerettem a munkám, jóban voltam a munkatáraimmal és az ügyfeleimmel, nagyot csalódtam hogy a főnökváltás után sok embert lecseréltek az új főnök csókosaira.
Bár igaz, én kaptam 4 hónap végkielégítést, szóval nem a párom tartott el :-)
Amikor Te nem dolgoztál, ő is naponta b.szogatott?
Írtam én ilyet, hogy naponta b.szogatom?
Egyébként egy éve nincs munkája.
Nekem nem az hiányzik, hogy "kvittek" legyünk, hanem szeretnék az egyről a kettőre jutni, de ez egy fizetésből elég nehéz. Én azalatt a 3 év alatt is összehoztam egy kis pénzt, és ő sem piszkált - mint ahogy én sem.
Ha az ember igényei addig tartanak, hogy legyen mit enni, akkor már régen rossz.
Keres amúgy munkát?Vagy eszébe sem jut?
Én sem dolgozom jelenleg(nő),párom tart el,de egyszer sem vágta a fejemhez,hogy te bezzeg itthon vagy,stb..
Hiába keresek én munkát,hiába...másik városba meg párom nem akarja,hogy menjek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!