Munkanélküli lett a párod? Milyen hatással volt a viselkedésére?
Én beleőrülök, hogy a párom egész nap TV-zik, pókerezik, még véletlenül sem keres munkát és kétszer annyit eszik, mint ezelőtt. Ha szóváteszek, akkor természetesen megsértődik, lefekszik aludni, másnaptól folytatódik minden.
Nemegyszer a fejemhez vágta, hogy 3 évig ő tartott el (ez igaz is). A háztartásban rendesen ellátja a feladatát, de azon kívül semmi. Annyit vállalok, mint egy ló, és nem is vagyok túl egészséges.
Persze, beszéltem. Azt válaszolta, hogy majd keres, most pihenni szeretne kicsit.
Csak addigra olyan depressziós lesz, hogy nem fog találni.
Ja, és meghízik 150 kilóra.
ha kiesik a munka világából, utána nehezebb lesz neki visszarázódnia. sztem egy egészséges férfinek belső késztetésből kéne jönnie, hogy dolgozzon.
ha nem is talál azonnal, az a minimum, h naponta legalább 5 önéletrajzot elküldj, interjúra járkál, esetleg munkaügyis átképzésre.
ne őt told le, csak vázold fel neki, h milyen jó lenne, ha előrébb jutnátok, többet lehetne félretenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!