Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiaktól kérdezem: Ti...

Férfiaktól kérdezem: Ti ismerkednétek egy munkanélküli nővel? Nem éreznétek cikinek az ismerőseitek előtt?

Figyelt kérdés
Lassan 1 éve nem találok normális állást (normális alatt viszonylag biztos, 8 órás bejelentett állást értek, mindegy mi, csak bejelentett legyen). Jelenleg ilyen-olyan alkalmi munkákból élek (takarítás..ilyesmi) és borzaszóan szégyenlem magam miatta. Nem merek ismerkedni. Most megismertem egy pasit, ő közeledett felém, de én csak húzom, halasztom a dolgot, mert cikinek érzem, hogy nincs munkám, pénzem....nekem rosszul esik, ha nem tudok meghívni valakit egy vacsorára, moziba stb...élősködőnek érezném magam, ha mindig a pasi hívna meg. Azt meg hogyan mondjam neki, hogy ne menjünk sehová, hanem otthon randizzunk?

2012. szept. 18. 14:05
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
84%
Amikor én meg ismertem a páromat, és össze jöttünk neki sem volt munkája,sőt egy évig nem dolgozott. Engem nem zavart, mert láttam rajta hogy ő szeretne már dolgozni. Most külföldön dolgozik. Szerintem nem úgy választunk párt, hogy van munkád, vagy nincs. Ha valaki azért választ magának párt, hogy el tartsák az már nagyon szomorú, és nem hosszútávú.
2012. szept. 18. 14:51
 12/23 anonim ***** válasza:
81%

A munkanélkuliség nem betegség. Amikor megismerkedtem a férjemmel én voltam munkanélkuli. Azon az éven végeztem. Utána osszekoltoztunk és ugy alakult,hogy 2 évig o volt munkanélkuli. Fusi munkák mindég voltak, de állando nem. Mégis megmaradtunk egymás mellett.

Azt meg ne szégyeld, hogy takarításbol tartod fenn magad. Az is munka. Nem lehet mindenki diplomás.

25N

2012. szept. 18. 14:57
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, nem vagyok férfi, hanem hozzád egész hasonló helyzetben lévő nő. És a munkanélküliségem okán én inkább egyáltalán nem is ismerkedem. Nem elég, hogy nem tehetek arról, hogy nincs munkám, még tegyem ki magam annak is, hogy ismerkedek, netán belészeretek valakibe, aki miután megtudja, hogy nincs munkám, elutasít? Iszonyú rosszul esne. Az pedig, hogy ki mit dolgozik, az az első beszélgetések vagy levélváltások témája, végül is ez logikus. Ezért inkább játszom az apácát.

Amiért ide írok, hogy szeretném kiegészíteni a te kérdésedet! Avagy:

Férfiak, akik még válaszoltok! És akik nem kalandot, hanem az igazi társatokat keresitek!

Az mennyire zavarna titeket, hogy nemcsak a kérdező által említett randikat vagy vacsikat kellene költségtakarékosan intézni, hanem úgy általában a programokat? Tehát mellőznénk a mozit, színházat, drága utazásokat...? Egyszerűen csak a környéken sétálnánk, kirándulnánk, és otthon randiznánk, ahogy a kérdező írja.

(Azért kérdezem ezt, mert társkeresőkön olyan költséges hobbikról regélnek férfiak, hogy a kedvem is elmegy a regisztrációtól.)

34N

2012. szept. 18. 14:59
 14/23 anonim ***** válasza:
89%
Nem kell szinházba menni? Juhuuúúúú:-)
2012. szept. 18. 15:35
 15/23 anonim ***** válasza:
45%

Én is nő vagyok és álláskereső.Szerencsére ezt ránézésre nem mondanák meg, mert adok magamra, amennyire csak tudok, de engem nem vitt mg rá a lélek, hogy megmondjam, nincs munkám.Én azt szoktam mondani, hogy itthon dolgozom, szabadfoglalkozású vagyok, ami valamelyest igaz is, itthon tényleg sokat dolgozom, ami a háztartásvezetést illeti például...

Bár gondolkozom azon, hogy jobb lenne, ha megmondanám, hogy nincs munkám, mert akik ezután jelentkeznének, azok biztos komolyan gondolják és nem anyagi érdekek vezérlik.Én egyébként is jobban szeretnék egy olyan férfit, aki mellett nem kéne güriznem, csak annyit dolgoznék, hogy ne unatkozzak, ne teljenek a napjaim üresen, pl részmunkaidő, ha muszáj, de szívesen lennék egy jó kereső férj mellett főállású feleség.

2012. szept. 18. 15:39
 16/23 anonim ***** válasza:
82%
Én is lennék egy jól kereső feleség mellett fő állású férj:-) (ha nem kéne színházba menni).
2012. szept. 18. 15:45
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
15-ös, szóval büdös a munka. Értjük.
2012. szept. 18. 16:38
 18/23 anonim ***** válasza:
81%
13-as: a neten mindenki más. Nem kell elhinni az adatlapokat. :) Kamu dogok vannak ám rajta. (Pl ismerek olyat, aki mindenhol hirdrti, hogy táncol, meg táncos, evvel csajozik, holott csak egy 15 alkalmas kezdőtanfolyamot csinált meg. Tánctól annyira messze áll ,mint én a szüléstől (férfi vagyok). Én 1,5 évig táncoltam, egész nap evvel foglalkoztam, 5-6 évet fejlődtem ennyi idő alatt. De még én sem tudok táncolni. Ez csak egy példa volt.)
2012. szept. 18. 16:41
 19/23 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem nem kell pénz hogy randizzál. Te vagy a nő? Ugye? Nem kell drága helyre menni. Készítesz egy pár szendvicset, veszel egy üveg bort,és vár a természet. Még szerintem romantikusabb is. Nem kell rögtön kéglire hívni, ha nem akarod.
2012. szept. 18. 17:46
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Mikor megismertem a ferjem pont elotte egy hettel vesztette el a munkajat, az utolso haromszaz forintjan hivott meg egy italra:DPersze ezt akkor nem tudtam.

Persze mikor legkozelebb talalkoztunk akkor bevallota mi a helyzet, de szimpatikus volt es meg akartam ismerni.

Negy honapig nem talalt munkat es utana lett egy jolfizeto allasa.

A jelenlegi helyzeted nem szamit ha keresed azt a munkat.

Ha a ferjem is igy gondolkodott volna mint te akkor most nem szaladgalna korulottem ez a gyerek lefekves helyett. (:

2012. szept. 18. 19:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!