Házasság előtt hány pasival feküdtél le? Ebből hány volt komoly és hány 1 éjszakás v. Támogatós laza?
Én 21 évesen ismertem meg a férjem, 7 év után összeházasodtunk. Előtte nem volt senkim, csak egy járásféleség, de szexig nem jutottunk el.
Nem érzem úgy, h bármi kimaradt volna az életemből. Így alakult.
2 kapcsolat,
1 ami annak indult, de olyan béna volt a hapsi, hogy 2 hónap után elküldtem a búsba,
1 szexkapcsolat,
1 alkalmi.
az oviban ismertem meg, aztán az egyetemen újra találkoztunk. Akkor jöttünk össze és nekem ő volt az első. És az egyetlen. Voltak férfiak akik próbálkoztak, és voltak köztük nagyon helyesek is, meg volt 3 év távkapcsolat is amíg én külföldön tanultam...
de mi eldöntöttük, hogy együtt öregszünk meg. És azóta sem volt senki más az életemben.
Mi a fene az a támogatós? Ha az, amire gondolok... akkor a kedves kérdezőnek gratulálok a mozgalmas életéhez :/
Nekem összesen 25 körül volt (nem emlékszem pontosan és nincs kedvem visszaszámolni), ebből 6 volt tartós kapcsolat (1 év és fölötte).
0.
nekem a férjem az első és az utolsó...
27/nő
Igaz soha nem mondtam hogy kúrjanak az emberek éjjel nappal de nem tudom mi abban a rossz egy pűrkapcsolatban.AZ hogy neked rossz szexuális élményeid voltak nem az én hibám bár igazából fogalmam sincs ez hogy jött ide.Én arra céloztam hogy inkább legyen az embernek több partnere komoly kapcsolat ELŐTT mintsem csalja a párját több emberrel is komoly kapcsolatban. De mondtam vannak kivételek,tehát akinek elég egész életére 1 partner arra nem vonatkozik természetesen az a dolog amit fentebb írtam.
"Csak a magad nevében nyilatkozz, ne akard a saját nyomorodat örökérvényű és tisztelet-gerjesztő"
Milyen saját nyomorom?Leírtam ezt a véleményt mert ezt tapasztalom a világban.Mégis honnan szűröd le azt hogy én magamból indulok ki?Mert nem ez megy a mai világban?Megcsalások tömkelege,na vajon miért?Természetesen más okai is lehetnek a megcsalásnak de én úgy gondolom hogy ez az egyik legfőbb oka
"és nem szétrakni a lábukat minden második férfinak."
Természetesen kiélés alatt nem azt értettem hogy feküdjön le 50 emberrel,nem kell ezt ennyire túldramatizálni,nem érted a lényeget
mit jelent az a támogatós kapcsolat?
29 vagyok-férjemmel 4 éve együtt,előtte 10 pasim volt,ebből 2 hosszabb kapcsolat(4 és 5év)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!