Házasság előtt hány pasival feküdtél le? Ebből hány volt komoly és hány 1 éjszakás v. Támogatós laza?
Bár én még nem vagyok házas, de 2 éve egy jól működő kapcsolatban élek. Előtte 8 férfi volt az életemben, ebből 4 kapcsolat (a legrövidebb 2 hónap, a leghosszabb másfél év) és 4 kaland, még az egyetem alatt. De "támogatós laza" egy sem volt, hányingerem van az ilyesmitől.
26L
Le lehet pontozni,nem érdekel a tények engem igazolnak
Az a normális ha házasság előtt jól kiéli magát az ember(főleg férfiaknál) mert akkor komoly kapcsolatban nem fog arról filózni hogy "jaj de jó lett volna ha kipróbáltam volna több emberrel is ezt meg azt" Kész élje ki magát,ne pedig komoly kapcsolatban kezdjen el vergődni
Nézzük reális szemmel a dolgokat.Házzaságban vagy komoly kapcsolatban is hányszor csalják meg egymást a párok?Rengetegszer és bizony ez főleg azért van mert nem élték ki magukat fiatalon,persze vannak hűséges párok is akik sosem csalják meg egymást de megdöbbennétek ha tudnátok hogy mennyi kapcsolatban csalják meg egymást a párok akár a legnagyobb titokban is ami sosem derül ki
Én nem azt mondom hogy muszáj 100 emberrel lefeküdni,szerencsére nem mindenki ilyen,van akinek elég 1 partner is egész élete során de a többséget nézvén nem hinném hogy 1 partner elég lenne nekik,tehát nem árt ha az ember kiéli magát komoly kapcsolat előtt,de megjegyezném nem mindenki ilyen,vannak kivételek is
Összesen, életem során 2 férfival feküdtem le. Az első barátommal 10 hónap után, és majdnem 2 évig voltunk együtt.
A jelenlegi párommal pedig 4 éve vagyunk együtt, és 4 hónap után feküdtünk le.
Szóval két komoly kapcsolatról volt, van szó.
23/L
Jövőre lesz az esküvőnk, 22 évesen jöttem össze a leendő férjemmel, előtte volt 3 kapcsolat. A 3. szakítás nagyon megviselt...2.5 évig tartott és 2 év volt mire kihevertem. A 2 év alatt eldöntöttem, hogy soha többé nem leszek szerelmes, így csak a testi örömöknek éltem, 9 férfival voltam még. Ebből volt pár, akivel rendszeresen, és pár egyéjszakás.
Nem mondom, hogy megbántam, mert ebből is tanultam, de bár előbb megismertem volna a vőlegényem...
24N
14-es: pejsze, pejsze, magyarázd csak a bizonyítványt! :D Kúrjunk éjjel-nappal, attól lesz kiegyensúlyozott a házasság. Csak a magad nevében nyilatkozz, ne akard a saját nyomorodat örökérvényű és tisztelet-gerjesztő
törvénnyé emelni! Jó, hogy nem azok a szaremberek akik igyekeztek megtalàlni az igazit, mellette hűségben élni, és nem szétrakni a lábukat minden második férfinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!