Szüleim szerint 1 pohár bort sem ihatok, és most ezért veszekednek velem. Normális ez?
Szombat este elmentem a barátommal megünnepelni a legjobb haverja szülinapját. Én nem bírom a tömény alkoholt, egyedül a bort iszom meg.
Szóval hazaértem, megkérdezték, milyen volt, én meg elmeséltem részletesen. Azt is, hogy ittam 1 pohár bort meg 1 pohár vodka-narancsot.
Erre teljesen kiakadtak, hogy milyen züllött lányuk van, meg hogy 17 évesen ennyit inni... Hát én teljesen leblokkoltam.
Nem vagyok az a fajta, aki részegen az árokba fekszik.. Sosem rúgtam be, most kóstoltam csak meg először az alkoholt, de hiába mondtam nekik ezt.
Azóta teljesen kivannak rám akadva, az se érdekelte őket, hogy ma 3 db 5-öst is kaptam, hibátlan dolgozatokat írtam. Bezzeg ha 1-est kaptam volna, még nagyobb balhé lenne, hogy már iszok és a tanulást is hanyagolom..
Elegem van nagyon!! Normális ez a hozzáállás részükről?
17/L
Szerintem nem normális. Én először 16 évesen ittam, a barátaimmal, szülői engedéllyel - megbeszéltem velük előtte, bíztak bennem. Nem lehet hogy nálad ezt kifogásolták, hogy csak utána szóltál?
Mondjuk nem tudom, én is 17 vagyok, egy hónap múlva 18, és szoktam inni, szüleim tudják, de azt is, hogy tudom hol a határ, tudom, hogy mennyit bírok, nem is rúgtam még be. Egy kicsit feloldódom (alapból nagyon zárkózott vagyok tehát ez még jót is tesz), de végig ura vagyok magamnak
1-2 pohártól nem lesz bajod, ezt ők is tudhatnék, hiszen írtad hogy ők is szoktak inni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!